na giełdzie w Poznaniu jest gość potrafi całkiem podobnie z tym ,że po tym chwilowym "wymiataniu" kartami portfele giną...
@up
To ,że to nie jest muzyka tylko jakieś gówno. Szczerze wole disco polo słuchać niż tego całego dubstepu ,który sie zrobił ,c🤬j jeden raczy wiedzieć czemu ,tak popularny.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
To ,że to nie jest muzyka tylko jakieś gówno. Szczerze wole disco polo słuchać niż tego całego dubstepu ,który sie zrobił ,c🤬j jeden raczy wiedzieć czemu ,tak popularny.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

W polskim Mam talent by nie przeszedł, bo nie jest małą, słodką fałszującą dziewczynką.
@up bubr32 i nie śpiewa piosenek o złym dzieciństwie... tych smutnych...
podpis użytkownika
Nigdy nie wiadomo, kto na nas wpadnie...
I znowu sobie uśwadomiłem jakim beztalenciem jestem :E.
Nienawidzę Internetu.
Nienawidzę Internetu.
..... kto rozdaje? marcin teraz ty.
- ok tylko przetasuje.
- kuuurwa
- ok tylko przetasuje.
- kuuurwa
podpis użytkownika
<lol>
jak ktoś wypowie się jeszcze raz na temat muzyki nic o niej nie wiedząc to pozdro kozactwa.
Po I: Nie wiem co masz do DubStep'u, skrilex i inne śmieci z radia vivy itp to nie dubstep, to tak jak byś nazwał justynke bibera utwory, metalową kompozycją.
Po II: to nie był czysty dubstep, posiadał szybkość ambientu bądź elektro ( nie nie tego elektro z radia)
Po III: nie znam utworu, a koleś z kartami wymiata bo nie pisze głupich komentarzy na sadisticku demotach kFejku tylko ćwiczy i trenuje.
Po I: Nie wiem co masz do DubStep'u, skrilex i inne śmieci z radia vivy itp to nie dubstep, to tak jak byś nazwał justynke bibera utwory, metalową kompozycją.
Po II: to nie był czysty dubstep, posiadał szybkość ambientu bądź elektro ( nie nie tego elektro z radia)
Po III: nie znam utworu, a koleś z kartami wymiata bo nie pisze głupich komentarzy na sadisticku demotach kFejku tylko ćwiczy i trenuje.
LoFi Collective (TW Rerub) - Observations
podpis użytkownika
"jak coś Ci nie pasuje polej to keczupem"
ja umiem kartami w ptaszki grać-ja rzucam inny zbiera
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...