Mały jasiu wchodzi do pokoju i widzi swojego Tatę jak się zabawia. Pada pytanie :
- Tato co ty takiego robisz ?
Tata zdezorientowany spogląda na syna i po chwili namysłu odpowiada:
- Głaszcze misia po główce
Jasio zadowolony z odpowiedzi taty udał sie do swojego pokoju. Po chwili słychać krzyki z pokoju syna. Ojciec zrywa się i biegnie , otwiera drzwi i widzi cały pokój w krwi a jasiu siedzi po środku. Tata pyta:
- Co się stało Jasiu
Na to odpowiada mu syn
- Głaskałem misia po główce jednak ten C**j mnie opluł wiec urwałem Sku*******wi łeb...
Czemu niektórzy to biorą żywcem kopiuj/wklej z internetu na portal te kawały... za tą cenzurę piwa niet :/
Konto usunięte
2010-10-27, 21:01
po 1 napisalem go sam i niczego nie kopiowałem a kawał znam dokładnie od okolo 5 lat i nie widzialem go na tym serwisie wiec umieściłem.
t_3 nie klam! wiemy dobrze ze skopiowales go i znasz go z internetu! nas nie oszukasz chlopaku!
podpis użytkownika
Twoja stara szyje dresy i pierze je w Wisle
Konto usunięte
2010-10-27, 21:07
widze ze tutaj panuje silna władza z która się nie wygra. Jak sie rzucaja na świerza rybę to ona już nic nie może zrobić albo stać się szczupakiem albo musi zdechnąć

widać mi pisane to 2

hwałą i cześć śmierci która nadchodzi
A więc giń płotko w morzu wielkich rekinów! lol
podpis użytkownika
Let's rock'n'roll
No ok ale na c🤬j cenzura? Nie mowie, żeby przeklinać nie wiadomo ile, ale no za cenzury powinien być warn
Konto usunięte
2010-10-28, 2:51
t_3 napisał/a:
Jak sie rzucaja na świerza rybę to ona już nic nie może zrobić albo stać się szczupakiem albo musi zdechnąć
widać mi pisane to 2
hwałą i cześć śmierci która nadchodzi
Nie dramatyzuj, c🤬j ze starym kawałem - zjedzą Cię za błędy ortograficzne a to dopiero obciach...
Konto usunięte
2010-10-28, 13:12
zamiast ladnie przywitac poprowadzic nowego to odrazu z buta w nery

podoba mnie sie to
skoro Ci się to podoba, że od razu z buta to powodzenia na tej stronie ;P
Konto usunięte
2010-11-01, 1:06
wersja z bocianem lepsza
Konto usunięte
2010-11-01, 1:19
t_3 napisał/a:
świerza
nie podkreśliło ci? świerza - o, mi podkreśla, a jak podkreśla, to znaczy, że coś jest k🤬a nie halo i trzeba popróbować innych kombinacji
Lupi
2010-11-01, 6:23
Po prostu powiedzmy dzieciarni z błedami ortograficznymi nie. Ja jestem wzrokowcem (ba facet) i mi sie zaczyna udzielac...
Nie wiem z jakiej średniowiecznej kopalni wyj🤬eś ten kawał ...
Konto usunięte
2010-11-01, 10:06
wow, kawał z podstawówki