Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
lokal.szczecin 2025-07-31, 23:22 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Quassar 2025-07-31, 23:25 47
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
jjjocker 2025-08-01, 0:01 6
Wiadomo że najlepsiejsza zabawa, to tylko z ojcem
Zgłoś
RsPrDol 2025-08-01, 0:49 1
Zgłoś
xdrt 2025-08-01, 0:54 6
Zgłoś
gosc9988 2025-08-01, 1:02 2
jjjocker napisał/a:

Wiadomo że najlepsiejsza zabawa, to tylko z ojcem

mówisz...? mimo wszystko cieszę się że nie mam takich doświadczeń ze swoim
Zgłoś
SHOGUN_SCINA_BLYSKAWICZNIE 2025-08-01, 7:33 3
Widziałem już ten film, to jest "Śmierć w Wenecji"

W sumie to spoko ojciec, na końcu widać jak się poświęca dla dzieciaka.
Zgłoś
smc 2025-08-01, 8:39 2
Zgłoś
Konrad8044 2025-08-01, 8:49 2
Ojciec the Bill
Zgłoś
ZiooMall 2025-08-01, 9:17 1
gosc9988 napisał/a:

mówisz...? mimo wszystko cieszę się że nie mam takich doświadczeń ze swoim

Mimo że nie miałeś ojca też się cieszymy że nie miałeś z nim takich doświadczeń , ale chociaż ksiądz skorzystał? Daj coś więcej info bo to istotnie informacje są dla nas jednak a tak to w niepewności wszystkich zostawiasz
Zgłoś
Selekcjoner 2025-08-01, 10:12 1
Zasada zachowania pędu. Z fizyką nie ma dyskusji
Zgłoś
gosc9988 2025-08-02, 0:55
ZiooMall napisał/a:

Mimo że nie miałeś ojca też się cieszymy że nie miałeś z nim takich doświadczeń , ale chociaż ksiądz skorzystał? Daj coś więcej info bo to istotnie informacje są dla nas jednak a tak to w niepewności wszystkich zostawiasz

Mam ojca ale nie bawił się ze mną w przeciwieństwie do Twojego, który się bawił z Tobą. Jesteśmy ateistami więc nie chodziłem do kościoła ani na katechezę. Więc jak mniemam, również przeciwieństwie do Ciebie? ojoj, ale się coś spokładało nie tak jak zapewne chciałeś
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem