Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zabawa z pieskiem
pytolsky • 2022-08-09, 8:09
Niedawna akcja w samym środku dziury w dupie, zwanej Sosnowcem:

Zgodnie z opisem prezydenta "miasta":
Cytat:

Operator monitoringu uratował psiaka ‼
Brakuje mi słów! Jakiś dzban wrzucił bezbronnego psiaka do Stawików, a grupka „kolegów” przyglądała się. Operator monitoringu widząc to zdarzenie, powiadomił służby i jednocześnie wezwał całą ekipę, aby ta przestała znęcać się nad zwierzęciem. Ci ekspresowo uciekli. Strach pomyśleć, co jeszcze mogli zrobić czworonogowi

Tak wiem, jakbyście takich dorwali to hohooo ło panie co byście im nie zrobili. Całe szczęście, że takie twardziele jak wy wybrały styl życia piwniczaka....
Zgłoś
jem_zwierzeta 2022-08-09, 18:48
Coś pięknego Szkoda, że sk🤬iela odratowali :/
Zgłoś
sadolja 2022-08-09, 18:58
a może to była zwykła przygoda dla psa jak dla ukraińców uczciwa i wydajna praca? Nie wiemy czy mu się nie podobało, czy chciał spełniać swoje marzenia i być gwiazda wśród psów i ukraińcow.
Zgłoś
artiee 2022-08-09, 20:28 1
baronturbina napisał/a:

Autorze postu. Zazdrościsz, że w sosnowcu jest więcej toalet publicznych, niż mieszkańców na twoim podlaskim zadupiu. W Sosnowcu są sklepy, tramwaje, drogi i w nocy nie gaszą światłą o 21. Wiesz co to tramwaj prawda? Takie jak pociąg na prąd, tyle że węższy tor i jeździ po mieście.
Mimo to że w Sosnowcu zwykłe rzeczy nie dzieją się zbyt często, to w dalszym ciągu liczy więcej mieszkańców niż całe Podlasie i ludzie mówią tu po polsku..

Aaaa dupa zapiekła . Sosnowiec to dziura w dupie i uświadom to sobie. J🤬 Twoje tramwaje. Jeśli uważasz, że wasza gwara to jest polszczyzna to już Cię całkiem poj🤬o.
Zgłoś
baronturbina 2022-08-09, 20:48 1
artiee napisał/a:

Aaaa dupa zapiekła . Sosnowiec to dziura w dupie i uświadom to sobie. J🤬 Twoje tramwaje. Jeśli uważasz, że wasza gwara to jest polszczyzna to już Cię całkiem poj🤬o.

Szanowny Podlaski idioto i prostaku. Czy ty jesteś z Podlasia? A No jesteś. Sosnowiec jest c🤬jowy bo meneli masa i pedałów (w białym stoku analfabeci i menele pedały). Ale gdzie ty wyczytałeś że Sosnowiec operuje gwarą? Sosnowiec się składa mówi po polsku a podlasssjeee? Mam coś dla ciebie żebyś sobie uzmysłowił kaliber sytuacji.
fokus.tv/serial/rolnicy-podlasie/
Rzuć okiem na wybrane dzieła. W świętokrzyskim czy podkarpackim… rolnicy to szlachta!
Zgłoś
chomic 2022-08-09, 23:13
Cytat:

Całe szczęście, że takie twardziele jak wy wybrały styl życia piwniczaka....

ty se ryja piwniczakami nie wycieraj. Od kiedy na sadolu gówno z kwejka dawnośmy się na dzidke przenieśli. Pozdro z piwnicy

podpis użytkownika

Quis qustos ipsos qustodes
Elin Krantz - ahahahaha - nie można być ofiarą multikulturalizmu
Zgłoś
lacrimal 2022-08-12, 14:53
chłopaki były z katowic, a krasnal_hałabała jest pedałem
Zgłoś
artiee 2022-08-29, 1:27
baronturbina napisał/a:

Szanowny Podlaski idioto i prostaku. Czy ty jesteś z Podlasia? A No jesteś. Sosnowiec jest c🤬jowy bo meneli masa i pedałów (w białym stoku analfabeci i menele pedały). Ale gdzie ty wyczytałeś że Sosnowiec operuje gwarą? Sosnowiec się składa mówi po polsku a podlasssjeee? Mam coś dla ciebie żebyś sobie uzmysłowił kaliber sytuacji.
Rzuć okiem na wybrane dzieła. W świętokrzyskim czy podkarpackim… rolnicy to szlachta!

Tak tak, wyjdź z piwnicy w końcu i wyjedź poza sosnowiec na jakąś wiochę to zobaczysz że i u ciebie będą zaciągać. Rolnicy tak mają. Uwierz mi, że każdy ślązak jest rozpoznawalny, bo zap🤬la dziwnym dialektem.

BTW? Skąd wiesz, że w sosnowcu jest w c🤬j pedałów? Menela da się rozpoznać, ale Ty tych wszystkich pedałów musisz znać skoro wiesz że są . Echh Odbytturbina...
Zgłoś