babsko myslalo ze ptaszysko ma lapki a tego c🤬ja z rekawica do gazu
podpis użytkownika
forza nostra legge
Typo jaki usatysfakcjonowany...
No przypadek w c🤬j
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
No przypadek w c🤬j

podpis użytkownika
"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
Koleś ostro poj🤬y... Zdjąć mu tą rękawice i kazać rok z tym ptakiem chodzić
podpis użytkownika
Ola gringo
ale k🤬a śmieszne, zaj🤬bym bym temu ptaszysku najpierw a potem temu uśmiechniętemu c🤬kowi
a mamunia i wlasciciel mordy ciesza... kurna, jacy debile
podpis użytkownika
Materiał własny - wrzucam tylko tu. Proszę nie powielać, bo "źródełko wyschnie"
Ja bym p🤬lnOŁ z papierowej torby,a ptak owinął by typowi sznurek wokół szyi oderwał go od ziemi,żeby tak było mu ciężko odlecieć,żeby jebło piórami i gównem,a szpony wbiły się w p🤬lone oczy j🤬emu pojebowi leśnemu.A dziecko zabrało by matce Barnevernet, czyli Norweski Urząd Ochrony Praw Dziecka,które za dziesięć lat odbierze wszystkie dzieci Polskiej cebuli za granicą,żeby nie j🤬o już czonskiem łę łę

@up wy k🤬a debile najgorsze, ptak miał założone gumowe nakładki na szpony i nic dzieciakowi nie miało prawa się stać.
@up ciekawe na ile by te nakładki pomogły gdyby szpony trafiły w oczy, tylko uderzyły czy przebiły?

ja p🤬le
c🤬j, ze dziewczynka mogla stracic oko, miec blizny na cale zycie lub k🤬a c🤬j wie co... smieszne

@up wypad na kwejka pajacu
podpis użytkownika
i tak mnie jebie twoje zdanie
stefanwtiorturiowanyprzez napisał/a:
Ja bym p🤬lnOŁ z papierowej torby,a ptak owinął by typowi sznurek wokół szyi oderwał go od ziemi,żeby tak było mu ciężko odlecieć,żeby jebło piórami i gównem,a szpony wbiły się w p🤬lone oczy j🤬emu pojebowi leśnemu.A dziecko zabrało by matce Barnevernet, czyli Norweski Urząd Ochrony Praw Dziecka,które za dziesięć lat odbierze wszystkie dzieci Polskiej cebuli za granicą,żeby nie j🤬o już czonskiem łę łę
czekaj...
Trzeci raz czytam...
Weź mi to wytłumacz, bo aż mnie zaciekawiłeś

podpis użytkownika
"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."