Od razu mi się przypomniał Hellraiser. Nosił podobną czapkę co by mu gołębie na głowę nie srały.
to takie wkładki dla kobiet do pochwowe ? bo jest napisane przeciw ptakom :/
podpis użytkownika
Co bym nie napisał i tak będzie nie na Temat
Ktoś nigdy chyba ma dworcu nie był.
Jacy moderatorzy tacy userzy.
podpis użytkownika
"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."Jacy moderatorzy tacy userzy.
Świetna zabawka, szczerze polecam, ja osobiście używam do innych celów np. na parapetach
Świetna ozdoba domu
PS.
Chyba trafiłem na obrońce praw zwierząt, który nie ma samochodu i nie wie jak to jest próbować się tego pozbyć.
(mam nadzieję, że tym razem wg. Moderatora nie naruszyłem regulaminu)

PS.
Chyba trafiłem na obrońce praw zwierząt, który nie ma samochodu i nie wie jak to jest próbować się tego pozbyć.
(mam nadzieję, że tym razem wg. Moderatora nie naruszyłem regulaminu)

z 2 dni sypiesz ziarno na parapet a pozniej w nocy montujesz takie gówno

ja od paru lat mam zamontowane takie coś na balkonie i gzymsach żeby gołebie się nie przyp🤬alały i nie zasrywały wszystkiego...
podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
maydayovsky napisał/a:
PS.
Chyba trafiłeś na osobę, która złośliwie wytknęła, że nie jest to nowość, tylko coś co można zobaczyć i kupić od dawna

Tak, jestem obrońcą praw zwierząt, ale przeżyłbym bez istnienia gołębi

@up
brak mi słów.
Jak sie nie wie o co chodzi to lepiej się nie wypowiadać.
Mój post został usunięty bo "był niezgodny z regulaminem" czytałem regulamin nie raz, a dziś nawet kilka i takowej niezgodności nie zauważyłem. Więc?

Jak sie nie wie o co chodzi to lepiej się nie wypowiadać.
Mój post został usunięty bo "był niezgodny z regulaminem" czytałem regulamin nie raz, a dziś nawet kilka i takowej niezgodności nie zauważyłem. Więc?