Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zabawka złapany
specjal01 • 2025-07-14, 19:30
„I tak mnie qrwa nie złapiecie!” – krzyczał pewny siebie graficiarz w Łodzi

Zabawka : Zabawka to osoba, która uprawia graffiti na ulicach, ale nie osiągnęła jeszcze żadnego poziomu. Ich prace często nie są dobrze wykonane pod względem formy, dlatego spotykają się z ostrą krytyką w świecie graffiti.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
JoSeed 2025-07-14, 21:07 2
To jest w sumie zrozumiałe, że pacholę probije swoich sił...
Łódź staje się miastem murali, może nieco innych, niż typ proponuje, ale zawsze
Zgłoś
soten86 2025-07-14, 21:12 2
JoSeed napisał/a:

Moje miasto 😍
Typek ganiał po jednej z najruchliwszych ulic - trasie WZ, ale przeszedł po pasach 💪
P.S. o co chodzi z opisem tej zabawki?

Już widzę na kilińskiego smarował poleciał w strone galeri:) Ale tam jest wykładzina na tym ogrodzeniu nie prawdziwy mur po c🤬j on tam malował?

[ Dodano: 2025-07-14, 21:18 ]
elim napisał/a:

Powinni mu teraz kazać wyczyścić te wszystkie graffiti które zrobił.

Lepsze to jak ma ćpać chlać albo ludziom krzywdę po nocach robić. Poza tym jak coś tam ciekawego smaruje to lepsze niż te gołe brzydkie mury sypiących się kamienic mojego miasta. A czasem nawet humorek poprawi takie glupkowate graffiti.
Zgłoś
JoSeed 2025-07-14, 21:24 1
soten86 napisał/a:

Już widzę na kilińskiego smarował poleciał w strone galeri:) Ale tam jest wykładzina na tym ogrodzeniu nie prawdziwy mur po c🤬j on tam malował?
Lepsze to jak ma ćpać chlać albo ludziom krzywdę po nocach robić. Poza tym jak coś tam ciekawego smaruje to lepsze niż te gołe brzydkie mury sypiących się kamienic mojego miasta. A czasem nawet humorek poprawi takie glupkowate graffiti.

No myślę, że ćwiczył i tak niecnie mu przerwali...
Zgłoś
D999 2025-07-14, 21:54 1
Po co Biegł w stronę galerii Łódzkiej ?!

Pobiegłby w stronę Dowborczyków albo do Kilińskiego i w Olrą.

Tego plakatu patodeweloper🤬a udającego mur mi nie szkoda. Wolę grafy codziennie dwa razy to gówno mijam !!

Szkoda chłopak, te grafy są lepsze niż ten paszkwil patodewlopera !
Zgłoś
majeńka 2025-07-14, 21:57
smc napisał/a:

Utopiłem się. Czułem, jak umieram... Reaminowali mnie, obudziłem się kilka dni później w szpitalu.

To coś kręcisz, bo reinkarnacja to chyba najwcześniej 9 miesięcy po umarciu... ? (Są wcześniaki, ale nie kilkudniowe.)

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
smc 2025-07-14, 22:08
majeńka napisał/a:

To coś kręcisz, bo reinkarnacja to chyba najwcześniej 9 miesięcy po umarciu... ? (Są wcześniaki, ale nie kilkudniowe.)

Miałem 10 lat.
Zgłoś
Na_pohybel_ruskim 2025-07-14, 22:27
Żeby tak nielegalnych imigrantów wyłapywali...
Zgłoś
trawa 2025-07-14, 23:46 2
smc napisał/a:

Szkoda chłopaka...

Zwykły gnój ,który powinien dostać baty na środku rynku o 12.00 ,a potem odpracować wszystko z nawiązką.
Mało rzeczy związanych z wandalizmem wk🤬ia mnie tak jak popaprane ściany.
Zgłoś
Alborypkaalbopipka 2025-07-14, 23:52 3
Żaden grafficiarz nie przedstawia sobą poziomu wyższego niż gówno.
Zgłoś
SokółWędrowny 2025-07-15, 1:32
smc napisał/a:

Ja już kiedyś umarłem. Wiem, jak to jest...

Moja siostra zapadła w śpiączkę,dwa razy była reanimowana itd jak miała 15 lat,pół roku była w tym stanie.
Kiedy się wybudziła po jakimś czasie przyszły jakieś studentki z psychologii,anestezjolog zaraz po codziennym obchodzie i zaczęły dyskusje o śpiączce,czym jest bla bla bla i zeszły na tematy co człowiek śni,czy w ogóle śni kiedy jest w śpiączce.
I ta wariatka jak zaczęła im p🤬lić to ten chłop z "nie do wiary" był u niej i materiał kręcił do programu.
Stary jak się dowiedział co ona wygaduje to nie dał zgody na umieszczenie jej bzdur w jednym z odcinków tego programu.
To jakoś koniec 96 roku był.
Zgłoś
Matix1982 2025-07-15, 1:40
smc napisał/a:

Miałem 10 lat.

Tutaj się wszyscy śmieją ze wszystkiego ale jednak jest trochę dobrych ludzi. Opowiedz coś więcej z tego wydarzenia jak możesz. Co pamiętasz ?
Zgłoś
PsikutaBezS 2025-07-15, 2:48
SokółWędrowny napisał/a:

I ta wariatka jak zaczęła im p🤬lić to ten chłop z "nie do wiary" był u niej i materiał kręcił do programu.

Szkoda ,musiało być ciekawie,. Aż mi stanął. A staje mi tylko przy hymnie.
Zgłoś
Sidyk 2025-07-15, 2:52 1
K🤬a pisz TOY jak przystało a nie tłumaczysz to rzeź googla 🤦🏼

[ Dodano: 2025-07-15, 02:53 ]
*przez gooogla
Zgłoś
S.Cat 2025-07-15, 4:44 1
Nikt nie uzywa spolszczonego terminu "zabawka".
Zgłoś
RzecznyPotwor 2025-07-15, 15:23
CzerstWybut napisał/a:

TOY - potocznie nazywa sie słabego lub świezego graficiarza. Nie musiałeś tego tłumaczyc na polski bo jak to w angielskim bywa jedno slowo ma wiele znaczeń. W tym przypadku można powiedziec że taka osoba jest dziecinna lub to co robi jest dziecinadą w polsce się również używa słowa toy

Głupie określenie. Głupia definicja. Ja bym tego nie używał.

[ Dodano: 2025-07-15, 15:28 ]
Alborypkaalbop🤬ka napisał/a:

Żaden grafficiarz nie przedstawia sobą poziomu wyższego niż gówno.

Ero maże fajne grafy. Niektórzy potrafią zrobić wrażenie szprejem czy farbkami na ścianie... ale to już raczej artyści, nie zwykli "graficiarze"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie