👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeszcze jedna fala coronadebilizmu i u nas takie sfory będą grasować.
PietiaGoras napisał/a:
psy - bojówkarze antify
kot - obrońca kościoła
Odwrotnie, pies boży (z łać. Dominicani)
Kriski napisał/a:
Odwrotnie, pies boży (z łać. Dominicani)
wydaje mi sie, że raczej psy panskie
Co to spadło, że te pieseły zaniechały kitku?
ququa napisał/a:
Co to spadło, że te pieseły zaniechały kitku?
Gąbka nasączona tłuszczem

PietiaGoras napisał/a:
Gąbka nasączona tłuszczem
kanonicznie była to "gąbka nasączona olejem"

takie sa prawa natury i my je do tego zmusilismy zeby polowaly w miastach to drapiezniki, lepiej patrzec na takie polowanie w niby naturalnym srodowisku niz karmic weze w akwarium myszami, tak wyglada swiat kazdy chce zyc ale zeby zyc trzeba jesc
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie