Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Zabawny obrazek obrażający niepełnosprawne ruchowo osoby.
konto usunięte • 2013-12-29, 14:13

Opis do obrazka:

Witam. Historia powyższego obrazka jest dość krótka, lecz jestem pewny, że zainteresuje przynajmniej 30% zebranych. Otóż nabyłem go, a właściwie pobrałem z sieci internet korzystając przy tym z przeglądarki Google Chrome dziś około godziny 11:15 z pewnej strony internetowej objętej protokołem przesyłania dokumentów hipertekstowych. Postanowiłem, że wykorzystując mój dostęp do internetu, który wykupiłem, dodam go na tą stronę. Kierowałęm się przy tym przeczuciem, iż spodoba się on szerszej grupie osób, jakie stanowi ta strona internetowa.
Dodaję go poraz kolejny, ponieważ został usunięty przez administrację za brak opisu. Przyznaję się do błędu oraz załączam do pliku mój opis.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-12-29, 16:10 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-29, 16:24 34
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pylaochos 2013-12-29, 20:36 1
Sam się napinasz
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-29, 20:37 1
Jakby ludzie przed komentowaniem czytali to co komentują to by nikt się nic a nic nie napinał
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-29, 20:38 2
Zgłoś
Devilyn 2013-12-29, 20:41 3
Zgłoś
MadDave 2013-12-29, 20:43
Zgłoś
FieraSS 2013-12-29, 20:48 2
Tak naprawdę, żaden z nich to nie kontroler. Prawdziwego kontrolera macie tutaj:

Zgłoś
konto usunięte 2013-12-29, 21:13 2
piwo za opis
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-29, 21:17
Zgłoś
mistrz173 2013-12-29, 21:46
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-29, 22:13
Niepełnosprawny to jesteś ty, gość na zdjęciu jest inwalidą.
Zgłoś
~Angel 2013-12-29, 22:25 1
marcinc53,

Pretensje możesz mieć jedynie do siebie - zaakceptowałeś regulamin to się go trzymaj.
Na fotki bez opisów miejsce jest w galerii sadol.pl/galeria/

MadDave,

tematy posiadające taki opis również są kasowane

podpis użytkownika

Zgłoś
Lord_Rzeźnik 2013-12-29, 23:29 1
Piwo za sarkastyczny opis.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem