Wnioskując z materiału miejsce akcji to UK.
Dalszych informacji brak.
Widocznie zabawy młodzieży z rozwiniętego zachodu są dużo ciekawsze niż w naszym zaścianku. Policja również jakby bardziej powściągliwa i tolerancyjna, o byle bzdurę nie strzelają
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten zamiast kolegę gasić to gasi samochód xD
Ja widzę paru debili. Jeden nie potrafi ugasić ubrania na koledze, drugi telefon w łapie i ma wszystko w dupie zamiast mu pomóc, trzeci gasi samochód jakby to była jego własność, zamiast siurnać na palącego się gościa.
hahahah.. biegnący wieloryb...
Ci Anglicy to jednak debile. Zamiast ratować dupę koledze to dzwonią na cetralę lub gaszą samochód. Pewnie na szkoleniu tego nie było
Załapaliśmy się na końcówkę tego "pranka"... Zauważyliście linę przywiązaną do haka?
konto usunięte
2020-02-03, 17:12
Hahaha ale jaja dwóch biegnie jak stare dziadki i nawet nie dogonią tego kaszalota jeden stoi i patrzy jak płonie kolega i nadaje do centrali kolejny gasi auto zamiast psiknąć na palacego się kolege TYLKO CYWIL ROBI ROBOTE HAHAHA cała angielska policja
zamiast człowieka to auto gasnicą gasi
Spokojnie bo to jakiś plan serialu czy coś
Hmm, czyżby powstawał kolejny sezon Happy Valley?
Wręcz poczułem podmuch tolerancji płynący z zachodu.
Geniusze jakby go ugasił śniegową gaśnicą co by zrobił jeszcze więcej szkód jakby chłop miał sie jarać godzine
xamill napisał/a:
Ten zamiast kolegę gasić to gasi samochód xD
Gratuluję pomysłowości.
Ps. Zamrozilby go tam psika -60 stopni chyba