Takie dawne małe hobby. Przez pierwsze miesiące rzucania palenia przerzuciłem się na e-papierosa i dla "pamiątki" po starym nałogu postanowiłem nagrać kilka trików. Więcej nie zdążyłem uwiecznić bo niestety.. rzuciłem szybciej niż myślałem.
Oczywiście nie było bo materiał własny.
coś mi się wydaje, że zamiast zostać bohaterem sadistica...
z resztą sam zobacz...
3..2..1..
t................l
2013-09-18, 22:16
Sam pale e-fajke ale za muzyczke masz piwko
piwo za :
fajny material
za to ze udalo Ci sie rzucic ten syf ja rzucilem z pomoca jednego opakowania najmocniejszych plastrow
(nie pale juz 2,5 roku)
i za podklad do materialu [Łąki Łan - "Jammin"]
Będzie padać dym się nisko unosi.
atha
2013-09-18, 22:27
Wiem że na sadolu to może nie odpowiednie ale ładna córeczka, niech rośnie duża i zdrowa.
Takie zapytanie, opłaca się to kupować? Sam myśle nad tym i nie wiem co zrobic..
Słyszałem, że to jest niezłe gówno itp
@Mardog opłaca nie palę już 8 miesięcy normalnych fajek...nie nie jestem sprzedawcą efajek ^^
BTW.
Complication
@Mardog - opłaca się. Tylko jakiś czas zajmie Ci testowanie liquidów. Polecam czarną porzeczkę.
Te smaki "tytoniowe" to syf.
@atha - to zależy jak duża
No paliłem banana i kawe od kumpla, to mi się podobało

w ogóle chmury z tego schodzą niezłe i ponoć są olejki z THC ^^
M................i
2013-09-18, 23:08
Ale mnie wk🤬iają te e-ścierwa, plebs pali je gdzie się da i mysli, że to innym nie przeszkadza, bo pachnie
jakimś j🤬ym owockiem. Otóż nie pachnie, tylko jebie niewiele lepiej niż normalny papieros.
R031
2013-09-18, 23:12
Ej co z wami koles wrzucil na sadistic filmik na ktorym pokazuje morde, i nie zostaje zjechany ??
ja od siebie napisze że zakola CI lecą za 5-10 lat bedziesz miał wysokie czoło
@Mardog
"som" - chłopie, nie pal tego ścierwa z thc, bo juz pierwsze efekty widać. Powaznie Ci mówie.
Ładna córka (bądź dziewczyna), życze żeby już nigdy nie była bohaterką w materiałach sadistica.