Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
k🤬a, ile trzeba wody nie spuszczać żeby tam się znalazło tyle żab?
burak008 napisał/a:
k🤬a, ile trzeba wody nie spuszczać żeby tam się znalazło tyle żab?
Chyba "Co trzeba zeżreć, żeby tam się znalazło tyle żab?"
Ale ktoś tam ostro gruchę walił i nie spłukał, że z plemników żaby wyrosły

"Co jest najważniejsze w dobrym fellatio?"
Łożyska w snopowiązałce są do wymiany
Łożyska w snopowiązałce są do wymiany
Bardziej niż żaby zastanawia mnie brak deski. P🤬le klocka na czymś takim stawiać bo zimno od porcelany!
baronturbina napisał/a:
WBardziej niż żaby zastanawia mnie brak deski. P🤬le klocka na czymś takim stawiać bo zimno od porcelany!
We Francji na stacjach benzynowych i kiblach w miejscach publicznych nie ma desek tylko goła porcelana. Nie polecam.
baronturbina napisał/a:
Bardziej niż żaby zastanawia mnie brak deski. P🤬le klocka na czymś takim stawiać bo zimno od porcelany!
Czy jest deska, czy nie, ja bym tam usiadł na publicznym wychodku.
maciekszprotawa napisał/a:
W
We Francji na stacjach benzynowych i kiblach w miejscach publicznych nie ma desek tylko goła porcelana. Nie polecam.
A we Włoszech między innymi dziura w podłodze. Nie polecam bardziej.