podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Otwarta klapa to zły pomysł. Spaliny włażą do środka. Pojeb zamiast zapłacić parę groszy za transport truje siebie i pasażera.
Wystarczy otworzyć okna.

Wystarczy otworzyć okna.
Otóż to. Sprawdzone.
Otwarta klapa to zły pomysł. Spaliny włażą do środka. Pojeb zamiast zapłacić parę groszy za transport truje siebie i pasażera.
Po to ma kombiaka, żeby się nie prosić o transport, ale fakt nie powinien wtedy wozić pasażera z tyłu, nie ze względu na spaliny (które nie wlatują po uchyleniu okien) ale przez niebezpieczeństwo przy wypadku.
Po to ma kombiaka, żeby się nie prosić o transport
Ale to nie jest kombi. Ładunek wystaje raczej więcej niż 0,5m poza tylną płaszczyznę samochodu i powinien być oznaczony czerwoną chorągiewką.
Ale to Rosja, więc nie wiadomo co tam komu wolno.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Ale to nie jest kombi.
Heh. Czepisz się szczegółów. SUV jest w zasadzie podwyższonym kombi. Pewnie mi odpiszesz, że to nie SUV a crossover.
Heh. Czepisz się szczegółów. SUV jest w zasadzie podwyższonym kombi. Pewnie mi odpiszesz, że to nie SUV a crossover.
Jest też ten Nissan w wersji kombi. Ale w sumie to 3 w 4 temu z filmu. Dla mnie może jechać samolotem z 1WŚ.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Jest też ten Nissan w wersji kombi. Ale w sumie to 3 w 4 temu z filmu. Dla mnie może jechać samolotem z 1WŚ.
To żeś pan pojechał. Jest wersja Qashqai+2, ale nikt tego nie nazywał kombi.
Otwarta klapa to zły pomysł. Spaliny włażą do środka. Pojeb zamiast zapłacić parę groszy za transport truje siebie i pasażera.
To jest Rosja, nie przykładaj do tego jakiejkolwiek logiki.
Pamiętaj, że transport kosztuje.
Baba powiedziała że chce mieć nową kuchnię na wymiar, facet powiedział że jej kotlety mu i ze starej kuchni smakują, więc co najwyżej z IKEA ale za transport nie zapłaci więc baba trzyma linkami kuchnie w bagażniku by nie wypadła. Ważne że się dogadują.
To żeś pan pojechał. Jest wersja Qashqai+2, ale nikt tego nie nazywał kombi.
encyklopedia.moto.pl/nissan/qashqai/kombi-mpv/
@35i Zanim coś napiszesz, pomyśl i poszukaj odpowiedzi.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.