Babci zaplątały się nogi w plecak wysiadającego mężczyzny. Ona skończyła ze złamanym nosem a on dostał 350 godzin prac społecznych. Nie przyznał się do winy. Sytuacja miała miejsce w pociągu podmiejskim w okolicach Moskwy pod koniec lutego 2024 r.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
🔥
Indyjski połykacz ognia
- teraz popularne
Babci zaplątały się nogi w plecak wysiadającego mężczyzny. Ona skończyła ze złamanym nosem a on dostał 350 godzin prac społecznych. Nie przyznał się do winy. Sytuacja miała miejsce w pociągu podmiejskim w okolicach Moskwy pod koniec lutego 2024 r.
Mlody kacap pragnie na front 😂 postanowił zrobić coś co zwróci uwagę na jego możliwości bojowe
350 godzin prac społecznych na ukraińskim froncie, znaczy się w trzy-dniowej specjalnej operacji wojskowej.
PanWladca napisał/a:
Przecież to kradzież torebki
Też mi się tak wydaje. Babka broni jej rękami, nie nogami i ewidentnie widać, że rusek jej tą torbę wyrywa
PanWladca napisał/a:
Przecież to kradzież torebki
Dobrze, że babcia trafiła na młodego byczka, który nie dał się okraść.
SławomirSulej napisał/a:
Też mi się tak wydaje. Babka broni jej rękami, nie nogami i ewidentnie widać, że rusek jej tą torbę wyrywa
przeciez to plecak jest
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie