👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
powiedz mi lepiej jak sie nazywa calość i gdzie to mozna znaleźć??

Dzięki za te dodatkowe 36 sekund, bo te 20 mi nie starczyły

Banda pedałów, w pedalskiej dyskotece, przy pedalskiej muzyce z pedalskim kilogramem żelu na włosach.

steel002 napisał/a:
Banda pedałów, w pedalskiej dyskotece, przy pedalskiej muzyce z pedalskim kilogramem żelu na włosach.
Hehe, jak swój wszędzie pozna swego.

szkoda ze nie ma takiej mozliwosci jak petla w filmiku, bo fajna muza i fajna laska. Gif to nie to samo. Mozna prosic link do zrodla? do calosci?
pastor1988 napisał/a:
powiedz mi lepiej jak sie nazywa calość i gdzie to mozna znaleźć??
Tu: facebook.com/Vikulya53

leci piwo za "fristajlo" hihi ten wietnamczyk zarobił na tym kuuupę kasy

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie