Kolejne wkrety Bartka USA ..ten mu sie udal
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2015-06-03, 17:36
Jak ja nie lubię tego z🤬ba.
przykry kretyn podchodzi do meneli z Gdańska co dopiero pili spirol z mety i im próbuje coś wkręcać. żal mi tego kretyna i jeszcze większy żal mi ludzi, którzy go oglądają i nabijają mu statystyki
konto usunięte
2015-06-03, 18:14
Weźcie chociaż tutaj tego idioty nie wrzucajcie. szacunku trochę.
Cytat:
ten mu sie udal
To jest najśmieszniejsza rzecz w tym temacie
niechby tak do mnie podszedł to by c🤬l dwie buł wyłapał i by sie skończyło świrowanie.
Jak się nie podoba to wracać na hard oglądać k🤬sy
konto usunięte
2015-06-03, 19:57
contracts napisał/a:
Jak się nie podoba to wracać na hard oglądać k🤬sy
No to zabłysnąłeś
konto usunięte
2015-06-03, 19:59
Ić stont z nim. Jak będę chciał oglądać jego ryj to sobie włącze yt.
a tam p🤬licie smutasy... jeden napiszę że c🤬jnia to już reszta gęsiego, że popelina a tak naprawdę nie jeden się uśmiechnął.
konto usunięte
2015-06-03, 21:32
Szybciej na sadisticu niż u mnie w subkach.
Jakby uczciwie zapłacił to bym k🤬ie ze zdjęcia łeb uj🤬 w ciemnym zaułku...nie ma ktoś takiego zlecenia na luzie?
Bo lato ucieka a poleciałbym sobie na jakimś atolu powypoczywać
konto usunięte
2015-06-03, 22:13
Jedyny człowiek na YT chyba, który potrafi robić coś zabawnego, nie zachowując się przy tym jak przyjebus, a ludzie go cisną - kto jest lepszy, Wardęga? Czy inne fejki?
Up - co w tym k🤬a zabawnego ? bo nie zaśmiałem się ani razu. Jego poczatkowe filmiki fakt były fajne, żartobliwe. A teraz próbuje naśladować tego słynnego rosjanina ale jak po policje dzwonią to " ej ej dałes się nabrać " hah...