👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Imperator napisał/a:
Gdzie jest administracja sadola??? Co to za temat i tagi??? Kilka lat temu za takie coś dostawało się bana
Kilka lat temu na hardzie były zwłoki, teraz są skaleczone paluszki...
Zawsze mnie bawią komentarze na sadolu. Niby wielce oświeceni a tak na prawdę większość na poziomie murzyna z antify.
Fajnie by było jakby wstawić więcej info lub link.
Ps. Nie zesrajcie się... Ma być brutalnie i jest tak jak powinno być na sadolu... Ja tylko żałuje, ze łba mu nie urwało
Ps. Nie zesrajcie się... Ma być brutalnie i jest tak jak powinno być na sadolu... Ja tylko żałuje, ze łba mu nie urwało

"Sport" dla prawdziwych mężczyzn. Dwojka półnagich obmacujących się kolesi. Mokry sen każdego prawaka wyklętego.

Coffey napisał/a:
"Sport" dla prawdziwych mężczyzn. Dwojka półnagich obmacujących się kolesi. Mokry sen każdego prawaka wyklętego.
Skasuj ostatnie zdanie, lewacki śmieciu :*
levy17 napisał/a:
ch*j ni faul, dostal kopa jak z kucek probowal sie podniesc i nie mial trzeciego punktu podparcia, na slowmo widac doskonale
Typowe gówno się znam, ale wypowiem. Przyczepili się tych 3 punktów podparcia i powtarzają jak mantrę. Już nie mówiąc o tym , że dwie stopy i kolano to już trzy punkty podparcia, to kolanem dotykając maty jesteś w pozycji parterowej, a wtedy nie przeciwnik nie może kopnąć cię stopą, kolanem w głowę. Ale standard, Polscy janusze najlepsi we wszystkim, po co sędziowie.
nilegalne to było spłodzenie tojej osoby, niesty ten scierw polak jak przegrywa to i tak wygrywa

W każdym razie wyrok ulicy jest taki, że i tak Amadeusz wygrał.
pawulon.wawa napisał/a:
Jak takie gówno w ogóle można nazywać sportem.....
Skoro granie na komputerze można to dlaczego by nie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie