Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~DMT
2019-12-01, 16:10
No i pula DNA się oczyściła...
konto usunięte
2019-12-01, 17:26
Tymczasem w pakistanie urodziło się 150 ahmedów
To DPS na kamizelce, to Dom Pomocy Społecznej?
Oczywiście i tak największym idiotą będzie ten, kto narysował ciągła linie i zakazał wyprzedzania na mostach i przed wierzchołkami wzniesień
konto usunięte
2019-12-01, 18:04
Ruski debil, most -wzniesienie - slisko- wyprzedza tira na ciągłej z dziećmi tosz to zwykły rusek był 80% ruskich to swołocz i debile przynajmniej jego głupoty dzieci nie powielą
kaelem napisał/a:
To DPS na kamizelce, to Dom Pomocy Społecznej?
damage per second.
konto usunięte
2019-12-01, 18:34
chciałem dziś żonie dać prezent na mikołaja.dałem jej bukakke.
ДПС - Дорожно-патрульная служба.
Drogówka.
_Yarko_ napisał/a:
ДПС - Дорожно-патрульная служба.
Drogówka.
To jest ta słynna mielonka?
jbone napisał/a:
chciałem dziś żonie dać prezent na mikołaja.dałem jej bukakke.
A kto wykonywał tę bukkake? Żule z pobliskiego monopolowego
Dobrze, że trafili na Tira, a nie na jakieś Tico bo jeszcze niewinni ludzie by zginęli
Uwielbiam takie filmy, zawsze staram się wyobrazić sobie, co czuł taki debil jeden z drugim chwile przed śmiercią.
Czy żałował, bał się, zesrał się ze strachu.
Zanim go pewnie zobaczył i zareagował jakoś, to zostały mu sekundy życia, strasznie mało na przemyślenia