Jak ja k🤬a nienawidzę żab!
Isn't any white cotton panties that aren't soaked and stained red...

podpis użytkownika
Isn't one nail without dirt under it,Isn't any white cotton panties that aren't soaked and stained red...
Zaby sa fajne. Napewno inteligentniejsze niz te zwierzeta z brooklynu.

Myslalem, ze w Rosji tylko spirytus chlejo, a tu prosze- żaby karmią

Sto razy lepsze niż karmienie tych zj🤬ych, j🤬ych przez włąscicieli węży żywymi królikami/kurami
Niema to jak na rybach. Wódki sie człowiek na świeżym powietrzu napije, kielbasę z patyka op🤬li ( nie jakieś h🤬ja warte grille ) Słonko, cisza, spokój .... ecchh kiedy ta wiosna ?
Ja kiedyś z kolegami jeździliśmy do lasu. W lesie po złapaniu kilku żab te dwa zwyrole rzucali żabami przez szprychy rozpędzonych na maksa kół przy obróconym rowerze do góry kołami. Ehh czasy dzieciństwa

SKR, łap sadistic.pl/wiosna-vt109436.htm
podpis użytkownika
Szacunek jest jak wp🤬l, jeśli zasłużyłeś nie musisz o niego prosić
lukasz634 napisał/a:
Ja kiedyś z kolegami jeździliśmy do lasu. W lesie po złapaniu kilku żab te dwa zwyrole rzucali żabami przez szprychy rozpędzonych na maksa kół przy obróconym rowerze do góry kołami. Ehh czasy dzieciństwa
![]()
ja lapalem zaby na wedke a potem robilem im sekcje zwlok, jedna nawet ja przezyla

A ja byłem normalny i rodzice mnie nauczyli, że nie wolno męczyć zwierząt. Widać nie wszyscy rodzice mieli 3 minuty czasu dla dziecka żeby im wyjaśnić że zwierząt się nie morduje.
podpis użytkownika
Rzeczpospolito Ślónsko