Program ten pokazuje najbardziej "hardkorowe" drogi w Andach, w bardzo c🤬jowych warunkach z c🤬jowym wyposażeniem. Naprawde kierowcy którzy tam pracują muszą miec jaja.
Część 1
\
Część 2
Cżeść 3
Mar0
2012-04-12, 1:51
czekaj, czekaj, część 1 9:58 to ten sk🤬iel
x................r
2012-04-12, 5:28
Taa najlepsi i najtwardsi kierowcy... Kubica by w bolidzie dał radę
P🤬licie Hipolicie ...
WRC ? nie ta prędkość nie ma co porównywać
Czyli pokazałeś nam prawa i reguły wozów transportowych THX , tylko pamiętaj że oni jeżdżą w tą i z powrotem parę razy dziennie ,więc te drogi znają na pamięć
Q................s
2012-04-12, 7:39
Ja tylko z przypomnieniem że Andy są w Ameryce Południowej a nie w Indiach.
B................o
2012-04-12, 9:16
W Indiach 170 tysięcy zginęło w wypadkach w ciągu roku

W tych przeludnionych krajach każda statystyka jest z kosmosu
k................r
2012-04-12, 11:27
Ciekawe kto na takie cos pozwala i ten most masakra
B................8
2012-04-12, 13:07
Ja bym im te klaksony wszystkim powywalał, chyba nie wiedzą do czego to służy. Mogliby tam zaostrzyć te kryteria przydzielania praw jazdy. Jakieś trudniejsze egzaminy itd. bo oni nie mają podstawowego pojęcia o ruchu drogowym.
BTW. Ładna ta pani Lisa
Tak mi się przypomniało,nawet sygnały podobne
d................1
2012-04-12, 15:04
Pop🤬lily mi sie sezony, ten jest w Indiach, inny byl w Andach ale juz za pozno na edita a co do geniusza ktory mowi ze kubica by sobie dal rade luzem, to z calym szacunkiem dla niego, ale jak zobaczylby ze jedzie ciezarowka 10 cm od przepasci to by sie predzej posral i wrocil na tor. Tak w ogole to jak mozna porownywac profesjonalnych kierowcow ciezarowek
do kierowcow f1...
f................9
2012-04-12, 15:34
Tam klakson służy do informowania o swojej obecności na drodze. Kto ma głośniejszy ten ma pierwszeństwo.
pierwszy film 06:06. widać że dobry fachowiec po tym jak pas zapina:)
a z Lisą chętnie bym się przejechał
Pogubiłem się nie rozumiem go co on mówi. Denerwuje się jestem debilem z amerykaninem. Tekst teoretycznie miałem pierwszeństwo, ale oni mnie zabiją, spalą mi auto. Ja p🤬le jakbym słuchał debila z huśtawką nastrojów. Ta kobita to najmniejsza c🤬a, ale r🤬ałbym.
Tam powinni kamery montować w samochodzie.
A................o
2012-04-12, 21:42
Cudze chwalicie swego nie znacie
4:30 "Ten jest niebieski jak moje włosy" na tym aucie jest tyle niebieskiego co komar łoju na c🤬ju ma...