Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zabójcze drogi
d................1 • 2012-04-12, 1:18
Program ten pokazuje najbardziej "hardkorowe" drogi w Andach, w bardzo c🤬jowych warunkach z c🤬jowym wyposażeniem. Naprawde kierowcy którzy tam pracują muszą miec jaja.

Część 1
\

Część 2

Cżeść 3

Zgłoś
Mar0 2012-04-12, 1:51 2
czekaj, czekaj, część 1 9:58 to ten sk🤬iel
Zgłoś
x................r 2012-04-12, 5:28
Taa najlepsi i najtwardsi kierowcy... Kubica by w bolidzie dał radę
P🤬licie Hipolicie ...
WRC ? nie ta prędkość nie ma co porównywać
Czyli pokazałeś nam prawa i reguły wozów transportowych THX , tylko pamiętaj że oni jeżdżą w tą i z powrotem parę razy dziennie ,więc te drogi znają na pamięć
Zgłoś
Q................s 2012-04-12, 7:39 9
Ja tylko z przypomnieniem że Andy są w Ameryce Południowej a nie w Indiach.
Zgłoś
B................o 2012-04-12, 9:16 1
W Indiach 170 tysięcy zginęło w wypadkach w ciągu roku W tych przeludnionych krajach każda statystyka jest z kosmosu
Zgłoś
k................r 2012-04-12, 11:27
Ciekawe kto na takie cos pozwala i ten most masakra
Zgłoś
B................8 2012-04-12, 13:07 3
Ja bym im te klaksony wszystkim powywalał, chyba nie wiedzą do czego to służy. Mogliby tam zaostrzyć te kryteria przydzielania praw jazdy. Jakieś trudniejsze egzaminy itd. bo oni nie mają podstawowego pojęcia o ruchu drogowym.
BTW. Ładna ta pani Lisa
Zgłoś
Qunda 2012-04-12, 14:01 2
Tak mi się przypomniało,nawet sygnały podobne
Zgłoś
d................1 2012-04-12, 15:04 1
Pop🤬lily mi sie sezony, ten jest w Indiach, inny byl w Andach ale juz za pozno na edita a co do geniusza ktory mowi ze kubica by sobie dal rade luzem, to z calym szacunkiem dla niego, ale jak zobaczylby ze jedzie ciezarowka 10 cm od przepasci to by sie predzej posral i wrocil na tor. Tak w ogole to jak mozna porownywac profesjonalnych kierowcow ciezarowek
do kierowcow f1...
Zgłoś
f................9 2012-04-12, 15:34 1
Tam klakson służy do informowania o swojej obecności na drodze. Kto ma głośniejszy ten ma pierwszeństwo.
Zgłoś
wilczekone 2012-04-12, 19:50 1
pierwszy film 06:06. widać że dobry fachowiec po tym jak pas zapina:)

a z Lisą chętnie bym się przejechał
Zgłoś
Kapral Poproszek 2012-04-12, 20:39
Pogubiłem się nie rozumiem go co on mówi. Denerwuje się jestem debilem z amerykaninem. Tekst teoretycznie miałem pierwszeństwo, ale oni mnie zabiją, spalą mi auto. Ja p🤬le jakbym słuchał debila z huśtawką nastrojów. Ta kobita to najmniejsza c🤬a, ale r🤬ałbym.
Zgłoś
wLq 2012-04-12, 20:42
Tam powinni kamery montować w samochodzie.
Zgłoś
A................o 2012-04-12, 21:42 1
Cudze chwalicie swego nie znacie
Zgłoś
KiecolPB 2012-04-12, 22:00
4:30 "Ten jest niebieski jak moje włosy" na tym aucie jest tyle niebieskiego co komar łoju na c🤬ju ma...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie