lub innych narzędzi
"Materiał ukazuje plażowiczów spychających łódź wypełnioną nielegalnymi migrantami, wycofującą się z greckiej plaży turystycznej po przybyciu z Libii.
Osoby ubiegające się o azyl na pontonie próbowały wylądować na plaży Sarakiniko na południowej wyspie Gavdos, ale miejscowi, chcący zablokować im drogę, sprzeciwiali się temu."
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Brawo dla dzielnych Greków 💪
smc
Wczoraj 13:24
Taktyka przejęta od białych ludzi.
Najpierw małe jednostki z kilkilidsiesiecioma ludźmi jako rekonesans, a potem pełnostalowa inwazja.
Tak na pewno inżynierowie by tak potulnie czekali aż ich zepchną z powrotem. Tylko idiota w to wierzy. Ewidentnie chcieli płynąć gdzieś indziej i TAM wylądować na brzegu
Wpuście tych ludzi kim są ustali się później
Sami poprosili białasów o odepchnięcie bo ich taksówki i jachty przesiadkowe oczekują na nich w miejscu o wyższym standarcie usług turystycznych.
Europa się budzi, ale trochę chyba już za późno...🤔
Ja uznaję tylko takie powitania, pożegnania czy inne zawracanie
Tak się dzieje kiedy "własny" rząd cię zdradza. Tam powinny być oddziały wojskowe i ostra akcja. To inwazja, a nie żadni "uchodźcy".
pfefe napisał/a:
Tak na pewno inżynierowie by tak potulnie czekali aż ich zepchną z powrotem. Tylko idiota w to wierzy. Ewidentnie chcieli płynąć gdzieś indziej i TAM wylądować na brzegu
nawet gdyby chcieli desantować w tamtym właśnie miejscu, przepłyną kilka km wzdłuż wybrzeża i tak wylezą z tej łódki.
metyoo napisał/a:
przepłyną kilka km wzdłuż wybrzeża i tak wylezą z tej łódki.
Łapać na morzu i odcholować poza wody terytorialne.
W przypadku recydywy, rozwalić silnik i odcholować poza wody terytorialne.
No i co takiego się stało. Ja jak bym w Hiszpanii miesiąc na wakacjach i takie dwie lodzie przybijały do brzegu to witałem satyrycznie chłopaków "wekome in jurop chłopaki" zadowoleni grabe przybijali. Życzyłem im dużo seksu sukcesów i pieniądze. Większość się śmiała XD chyba wiedziała o co kaman. Centralnie przybili koło naszych leżaków.
Black_Hole napisał/a:
No i co takiego się stało. Ja jak bym w Hiszpanii miesiąc na wakacjach i takie dwie lodzie przybijały do brzegu to witałem satyrycznie chłopaków "wekome in jurop chłopaki" zadowoleni grabe przybijali. Życzyłem im dużo seksu sukcesów i pieniądze. Większość się śmiała XD chyba wiedziała o co kaman. Centralnie przybili koło naszych leżaków.
Łooops, piwo odruchowo dałam za opowieść, zanim się zorientowałam co takiego zrobiłeś.
neon napisał/a:
Łapać na morzu i odcholować poza wody terytorialne.
W przypadku recydywy, rozwalić silnik i odcholować poza wody terytorialne.
żeby to było takie proste... poza tym mogą przypadkiem i tak przydryfować