Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:42
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sigel 2025-04-13, 20:25 3
I co w związku z tym?
Zgłoś
planet 2025-04-13, 20:52
Wrócił stary hard
Zgłoś
pazuzu 2025-04-13, 21:00
A tutaj kolczyk na sutku? 🙂

Zgłoś
RISE 2025-04-13, 21:22 5
Niezłe sranie musiała mieć po takim ostrym żarciu.
Zgłoś
Baronessa 2025-04-13, 21:47 2
C🤬ja tu widać...
Zgłoś
sothis 2025-04-13, 22:27 5
Baronessa napisał/a:

C🤬ja tu widać...

Chyba nie
Zgłoś
PabloSkills 2025-04-13, 23:23
Ostra sprawa
Zgłoś
Lampard92 2025-04-14, 0:26 3
To ma być hard? Żenada. Sadistic schodzi na psy. Ostatni raz kupiłem premium
Zgłoś
Nome 2025-04-14, 0:33 2
połyk, dość częste
Zgłoś
elim 2025-04-15, 19:47
Połknąłem kiedyś szpilkę jak byłem gówniakiem. Miałem ją w ustach jaj wieszałem plakaty z Bravo na ścianie, w pewnym momencie cyk i szpilka połknięta. Szczęśliwie poszła główką do przodu więc przeszła cały układ trawienny i wysrałem ją kilka dni później (trzeba było grzebać w każdej kupie), ale ostrza maszynki do golenia chyba tak gładko nie przejdą.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem