👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

nexia ma zderzak jak w tirze ;]
Pewnie przetrwała z lekkim pęknięciem
Pewnie przetrwała z lekkim pęknięciem

kozak241 napisał/a:
W takim wypadku tylko Jedynka , redukcja i w p🤬de
Jakbys miał do czynienia z samochodem to byś wiedział, ze z napędem na przód, stosując się do Twojej zajebistej rady, i tak by pojechał prosto

Jaka jedynka. Wsteczny potem 5 puścić hamulce sprzęgło jedynka przeplatana z trójką i kierownica w prawo potem hamulec kierownica w lewo sprzęgło i czwóreczka i pełna para potem sprzęgło i wyszedł by z tego cało!

mógł poszukać pliku odpowiedzialnego za model jazdy, edytować notatnikiem, zmienić wartość w linijce handling odpowiadającą za masę na niższą, po czym zapisać w odpowiednim katalogu z grą i poszedłby idealnie.
kara bedzie i tak!!! 2 tygodnie z ojcem bedzie spał pod jedną kołdrą!!!

kozak241 napisał/a:
W takim wypadku tylko Jedynka , redukcja i w p🤬de
haha xD miszczunio kierownicy się znalazł. Wbij jedynkę przy 40-50 km/h^^
W takim wypadku to owszem.. mogło by pomóc wbicie 2, gaz do oporu, zaciągnięcie ręcznego, wyciągnięcie przodu, puszczenie ręcznego i wyciąganie tyłu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie