Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kogucik_Bałamucik 2025-03-12, 9:13 16
Jak widać, część ludzi nie zasługuje na opiekę medyczną.

Ja bym tą starą k🤬ę wyj🤬 od razu ze szpitala (tylko miejsce zajmuje) a na odchodne kupił jej karton fajek, niech się k🤬isko napali do zgonu.
Zgłoś
sothis 2025-03-12, 9:15 20
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Ja bym tą starą k🤬ę wyj🤬 od razu ze szpitala (tylko miejsce zajmuje) a na odchodne kupił jej karton fajek, niech się k🤬isko napali do zgonu.

E, źle myślisz.
Jak ma sie nałóg, to nie da sie tak po prostu go olać. Więc nagranie dość zabawne, ale z drugiej strony smutne. Uzależniona, chora baba ktorej nawet nie ma kto przynieść do szpitala fajek. Samo życie.
Zgłoś
Pablohasan85 2025-03-12, 9:22 11
Zapraszam Was do parku przy Instytucie Kariologii w warszawaskim Aninie. Chłopy po 70 po przeszczepach, bypassach itd. kitrają się przed pielegniarkami za drzewami żeby zajarac albo p🤬lnąć setke. To się w głowie nie miesci.
Zgłoś
Duczki1234 2025-03-12, 9:22 14
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Uwierz mi jak by Ci wyłączyli internet to też byś wyszedł z piwnicy na otwartą przestrzeń , , wiem że to trudne do wyobrażenia
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-03-12, 9:26 2
Duczki1234 napisał/a:

Uwierz mi jak by Ci wyłączyli internet to też byś wyszedł z piwnicy na otwartą przestrzeń , , wiem że to trudne do wyobrażenia

P🤬lisz. Ostatnio mało pisałem, bo właśnie ze względu na piękną pogodę zacząłem spędzać czas poza piwnicą.

Więc chyba ty
Zgłoś
Cezzar 2025-03-12, 10:51 1
Podobno, każdy staruch po 30stce już tak wraca z imprezy hahahaha
Zgłoś
janusz_biznesu 2025-03-12, 11:50 4
Dzień jak co dzień na pulmonologii...
Zgłoś
gdfgdf 2025-03-12, 13:24
jak się ma kroplówki podłączone to trzeba siedzieć z tym spokojnie bo się krew cofać zacznie. Chyba że zablokuje się przepływ na chwile
Zgłoś
PierógZmięsem 2025-03-12, 13:52 5
Leżałem na pulmonologii, ludzie z rakiem płuc normalnie na dyma idą. O 6 już w boksach przygotowani( w godzinach 22-6 zakaz wychodzenia z oddzialu), bo głód ciśnie

podpis użytkownika

Robić,albo nie robić.Nie próbować.
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-03-12, 14:28 1
Pablohasan85 napisał/a:

Zapraszam Was do parku przy Instytucie Kariologii w warszawaskim Aninie. Chłopy po 70 po przeszczepach, bypassach itd. kitrają się przed pielegniarkami za drzewami żeby zajarac albo p🤬lnąć setke. To się w głowie nie miesci.

Zależy od rozmiaru głowy. W ciasnej nie da rady, natomiast to co opisujesz to norma. W każdym szpitalu i na każdym oddziale.
Zgłoś
arcan86 2025-03-12, 14:36 1
Ja to mówię, że palacz to bogactwem w nozdrza kłuje. Trzeba dobrze zarabiać, żeby palić fajki. Za kasę po tygodniu palenia można opłacić niezły miesięczny abonament na telefon lub telewizję. Pomijam kwestie zdrowotne.
Zgłoś
elim 2025-03-12, 16:29 1
Jeśli palicie to rzućcie ten nałóg, nie chodzi o wasze zdrowie, ale pomyślcie sobie że śmierdzicie po takim paleniu jak mieszkańcy gównostanu.
Zgłoś
Latissimus 2025-03-12, 17:00
Normalna sprawa, to samo jest u nas jest pod szpitalami.
Zgłoś
mk61 2025-03-12, 19:35 8
Już ponad 2 lata bez palenia po 19 latach nałogu. Polecam p🤬dom, które palą. Wyszedłem z nałogu bez żadnych gum, czy plastrów. Przez około 3 miesiące bywało ciężko, ale teraz nawet nie chcę myśleć ile zdrowia i pieniędzy zmarnowałem. A tłumaczenie, że nałóg ciśnie - wsadźcie sobie w dupę. J🤬 śmierdzieli! Heja Ho!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie