📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:01
Na koniec pewnie i tak go to nic nie nauczyło. A co do jego umiejętności, to widziałem lepsze wyjścia z poślizgów samochodami z dużo prostszymi napędami - i to na żywo.
Niektórzy są pozbawieni jakichkolwiek hormonów męskich i nie odczuwają przyjemności z szybkiej jazdy.
Btw, gdyby nie systemy to by nie dał rady, chociaż i tak kierownik bdb.
Btw, gdyby nie systemy to by nie dał rady, chociaż i tak kierownik bdb.
Załamują mnie kolesie trąbiący (01:01) w takiej sytuacji jakby informowali "ej ! wpadłeś w poślizg" albo "ej ! miałeś wypadek".
taa większość hamulec w dechę i niech sie dzieje wola nieba.
ja ostatnio wpadłem w taki poslizg seicentem van, tego juz sie niestedy nie da wyprowadzić... ale przezylem jak widać
ja ostatnio wpadłem w taki poslizg seicentem van, tego juz sie niestedy nie da wyprowadzić... ale przezylem jak widać
Strzala_1 popieram
slyszalem o tej plamie oleju, ale ze nie widze na tym filmiku nic co by robilo za ta plame wiec uwazam ze odciazenie tylu spowodowalo to
ale jest jeszcze jeden skutek: czasem jak pusci sie gaz kontrola trakcji przestaje dzialac - to tez moglo wywolac
co do tych znawcow co to mysla ze bajery uchronia przed wszystkim - tutaj glownie pomogly TCS i ABS reszta (stawiam kolo 90%) to refleks i umiejetnosci
i jeszcze dla tych co wrzucaja na piratow, ze to nie ma sensu szybko jechac:
1. nie zawsze dzieje sie cos takiego a wtedy (na logike) dojezdzamy szybciej
2. jedni lubia pilke nozna inni duza predkosc i adrenaline w samochodzie
pozdro
slyszalem o tej plamie oleju, ale ze nie widze na tym filmiku nic co by robilo za ta plame wiec uwazam ze odciazenie tylu spowodowalo to
ale jest jeszcze jeden skutek: czasem jak pusci sie gaz kontrola trakcji przestaje dzialac - to tez moglo wywolac
co do tych znawcow co to mysla ze bajery uchronia przed wszystkim - tutaj glownie pomogly TCS i ABS reszta (stawiam kolo 90%) to refleks i umiejetnosci
i jeszcze dla tych co wrzucaja na piratow, ze to nie ma sensu szybko jechac:
1. nie zawsze dzieje sie cos takiego a wtedy (na logike) dojezdzamy szybciej
2. jedni lubia pilke nozna inni duza predkosc i adrenaline w samochodzie
pozdro
Glupi to jest ten opis do filmiku, brawo dla kierowcy za reflek i opanowanie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie