Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 7:01
Pener 2010-03-11, 21:01 17
lady gaga ze swoim ryjem nadaje sie na harda.
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-11, 23:12
po po po po po po pooooker fejs.
No niezle nim pozarzucało
Zgłoś
Tomaszu 2010-03-11, 23:21 4
reakcja kierowcy wzorowa, ale nie byłoby tego gdyby nie dodawał gazu na zakręcie. Dobrze, że podał tytuł utworu bo nie wiedziałem. Tak btw gorszego podkładu audio nie można było wrzucić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-11, 23:24 1
Poke her face! no i to się nazywa kontrola!
Zgłoś
KRUGER_MAN 2010-03-11, 23:38
z tego co wiem to tam jakas plama oleju była , gdzies juz to oglądałem i tam tak cos było napisane .
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-12, 1:37 1
A ja powiem że to kryptoreklama Audi.
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-12, 9:59
Tomaszu napisał/a:

....... ale nie byłoby tego gdyby nie dodawał gazu na zakręcie.......

najpierw pomysł potem napisz, albo sprawdź i pokaz na hardzie

w momencie puszczenia gazu tył auta z fwd się odciąża przez co wpada na zakręcie w poślizg, a gdyby dodawał gazu co jedynie mógłby uciekać mu przód z linii zakrętu.

co do sytuacji to było wielokrotnie o tym, ponoć to była plama oleju na jezdni

co do opisu filmiku to dla mnie kierowca nie jest głupi to raz bo ma ten refleks i opanowanie, a kretynem to może i jest osoba co ten filmik kleciła z opisem i audio

90% kierowców już by zbierała części auta z drogi i ich by zbierali hehehe
Zgłoś
natas 2010-03-12, 10:05 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
C'est Ca 2010-03-12, 10:06 2
I takich kierwcow powinni szkolic
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-12, 10:54 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-12, 11:27
Moim zdaniem w 50% dupsko uratowały mu systemy kontroli trakcji. Ale specem nie jestem. Tak czy siak za tą muzę powinien skosić bandę.
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-12, 11:51
Widziałem ten filmik już i to było audi z napędem quatroo, więc napęd 4wd zrobił swoje, koleś jechał coś koło 160-170km/h
i bardzo trudno było by mu wyjść z takiej sytuacji bez kontroli trakcji i innych bayerów...
w 57 sec widzimy dokładnie że koleś jedzie prostopadle do barierki, ale skręcił kołami, gaz i się jakoś wygrzebał.
A ta muza nie jest w oryginale -chyba jakiś złom dodał swój podkład.
Zgłoś
eSeMGie 2010-03-12, 11:57
łysy, chudy, w okularachan na pol głowy - taaaak, musi sie dowartosciowac ;O
Zgłoś
kubakw 2010-03-12, 12:21
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem