Obserwując zachowania kobiet można dojść do wniosku, że bogatsi faceci mają słodszą spermę.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiadomo, że pieniądze nie śmierdzą i osłodzą ci życie
@up w dzisiejszych czasach żaden pieniądz nie śmierdzi, no prawie żaden
Nie wiem skąd masz te doświadczenie o słodkości...nie wiem,nie pytam.
Idąc tym tropem i obserwując modelki można dojść do wniosku że szejkowie srają czekoladą...
konto usunięte
2016-04-20, 21:41
bo ich na ananasy stać
konto usunięte
2016-04-20, 22:23
Zawsze bawiło mnie, to że sadolki nigdy nie piszą komentarzy, pod kawałami o kobietach
nerusss napisał/a:
Zawsze bawiło mnie, to że sadolki nigdy nie piszą komentarzy, pod kawałami o kobietach
bo to nie kawaly tylko fakty z zycia wziete
i żadna sadolka jeszcze nie skomentowała?

intrygujące.
konto usunięte
2016-04-21, 9:56
Laski są bezdennie głupie , myślą że każde czarne duże auto które głośno pracuje jest chyba fajne i drogie. Ja na przykład kupiłem audi a6 z ciemnymi szybami za 12 tysięcy z powierconym wydechem i spokojnie wkręcam że jest warte 10 razy tyle i czasem któraś się nabierze, nie żeby tam zaraz seks , seks dopiero po ślubie
Kasa imponuje bez względu na to kim się jest, różnica jest w tym jakie się ma zasady i honor.
A dzisiaj laski chcą wygodnego zycia, gdzie ich największym zaangażowaniem jest ładnie wyglądać i pachnieć.
Jest słodsza bo maja lepszą dietę i nie jadają gównianych fast foodów doprawiajac to papieroskiem!