To nawet nie chodzi o to, że zapory opuszczone, tylko z🤬b je podnosi, a w 22s widać, że już tak częściowo podniesione zostało.
Czyli nie dość, że się wp🤬lił to jeszcze uszkodził. Niech wrzuca na FB, łatwiej będzie rachunek wysłać.
Czyli nie dość, że się wp🤬lił to jeszcze uszkodził. Niech wrzuca na FB, łatwiej będzie rachunek wysłać.
podpis użytkownika
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.
I czego tego typu filmy nie trafiają na kampanie uświadamiające tych p🤬lonych z🤬bów genetycznych? Swoją drogą jeśli kierujący może zarobić spory mandat to czemu takiego z🤬ba ma ominąć ten zaszczyt, jak wszyscy to wszyscy na równi jedziemy.
Tam są kamery. 2,5k dostanie od policyjnego państwa, to mu się odechce pejsbuków
Wrzucił w końcu na fejsbuka ? 2 koła jest obecnie za przełażenie pod szlabanem

nosz przyjsc perdnolnac kolesiowi k🤬a szlabany zamkniete to stuj ty c🤬jju klijetka 100% racji k🤬a mac szkoda ze to nie byl koles i mu nie wyj🤬 a z roboty to on sam sie k🤬a zwolnil j🤬y nędzasz
Pewnie zamknięte barierki.... od 15 min...
Typ :A gdzie jest pociąg ?
Stoi na głównym ma opóźnienie.
-To dlaczego barierki są opuszczone ?
Bo zgodnie z grafikiem powininen już jechać.
-...Pani sobie żartuje ? Jak nie jedzie pociąg to nie trzeba opuszczać barier.
Ja tutaj pracuję i wiem lepiej !
-...Noż k🤬a...
Typ :A gdzie jest pociąg ?
Stoi na głównym ma opóźnienie.
-To dlaczego barierki są opuszczone ?
Bo zgodnie z grafikiem powininen już jechać.
-...Pani sobie żartuje ? Jak nie jedzie pociąg to nie trzeba opuszczać barier.
Ja tutaj pracuję i wiem lepiej !
-...Noż k🤬a...
Widać że wieśniak z pola wraca. Powinna wyjść i mu jeszcze zajebac w beret.
I ustereczka gotowa, vmax 20km/h, +2min opóźnienia każdy pociąg. Chłopcy z utrzymania wycieczkę do sprawdzenia rogatki mają zapewnioną, a najbardziej szkoda dziewczyny. Zamiast zająć się konkretnie prowadzeniem ruchu pociągów czy pilnowaniem bezpieczeństwa, to milion telefonów musi wykonać, zdarzenie poodpisywać i ostrzegać każdy pociąg. A tego gałgana niechaj dosięgnie ręka sprawiedliwości.
Co za temperament! Co za słownictwo! I jeszcze troskliwa w tym wszystkim. Gdzież ta niewiasta pracuje? Jakiś kontakt?
Mmmich napisał/a:
I ustereczka gotowa, vmax 20km/h, +2min opóźnienia każdy pociąg. Chłopcy z utrzymania wycieczkę do sprawdzenia rogatki mają zapewnioną, a najbardziej szkoda dziewczyny. Zamiast zająć się konkretnie prowadzeniem ruchu pociągów czy pilnowaniem bezpieczeństwa, to milion telefonów musi wykonać, zdarzenie poodpisywać i ostrzegać każdy pociąg. A tego gałgana niechaj dosięgnie ręka sprawiedliwości.
Jak jest mały trójkąt widoczności to vmax 10km/h.
chętnie zrzucę się na prawnika dla tej Pani jeśli będą ją chcieli wyrzucić z pracy i na prokuratora dla tego k🤬sa co przechodził przez tory
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Jezel film jest tutaj to znaczy, ze ten typ to opublikowal. Trzeba sprawdzic zrodlo i napietnowac go zeby zrozumial czym jest "wrzucenie na fejsbuka". Piekna karma.
Przej🤬y zawód. Nawet napić się w pracy nie można. Znaczy można, ale nie wolno.

Halman napisał/a:
baba ma nie tylko rację ale też jaja że się nie p🤬lić w tańcu z takim odpadem bo tylko p🤬da życiowa będzie grozić fejsbukiem...
A ty wrzucasz na sadola
A po drugie to co ją to interesuje opuściła szlaban i morda w kubeł