👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tam są kamery. 2,5k dostanie od policyjnego państwa, to mu się odechce pejsbuków
Wrzucił w końcu na fejsbuka ? 2 koła jest obecnie za przełażenie pod szlabanem

I ustereczka gotowa, vmax 20km/h, +2min opóźnienia każdy pociąg. Chłopcy z utrzymania wycieczkę do sprawdzenia rogatki mają zapewnioną, a najbardziej szkoda dziewczyny. Zamiast zająć się konkretnie prowadzeniem ruchu pociągów czy pilnowaniem bezpieczeństwa, to milion telefonów musi wykonać, zdarzenie poodpisywać i ostrzegać każdy pociąg. A tego gałgana niechaj dosięgnie ręka sprawiedliwości.
Co za temperament! Co za słownictwo! I jeszcze troskliwa w tym wszystkim. Gdzież ta niewiasta pracuje? Jakiś kontakt?
Mmmich napisał/a:
I ustereczka gotowa, vmax 20km/h, +2min opóźnienia każdy pociąg. Chłopcy z utrzymania wycieczkę do sprawdzenia rogatki mają zapewnioną, a najbardziej szkoda dziewczyny. Zamiast zająć się konkretnie prowadzeniem ruchu pociągów czy pilnowaniem bezpieczeństwa, to milion telefonów musi wykonać, zdarzenie poodpisywać i ostrzegać każdy pociąg. A tego gałgana niechaj dosięgnie ręka sprawiedliwości.
Jak jest mały trójkąt widoczności to vmax 10km/h.
Jezel film jest tutaj to znaczy, ze ten typ to opublikowal. Trzeba sprawdzic zrodlo i napietnowac go zeby zrozumial czym jest "wrzucenie na fejsbuka". Piekna karma.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie