Na interii pojawił sie artykuł w dziale kobieta o zaletach panów w turbanach! O to screen:
Zaczyna sie k🤬a...
Konto usunięte
2014-01-11, 9:44
@Latrivian znasz zastosowanie i znaczenie słowa polaczek? Lepiej zamilcz antypolska k🤬o
Konto usunięte
2014-01-11, 10:59
Huh widze dupa boli i to bardzo. Nie musze lizac nikomu dupy bo polaczki robia to za mnie. Prawda jest taka, ze wstyd sie pryznac do bycia polakiem.

I mozecie plakac i srac pod siebie, ale jak wyjedziecie i zobaczycie jak to kurestwo polaczki sie tutaj zachowuje to mi przyznacie racje. I mowie ze polaczki sie tak zachowuja nie polacy. Ale robia opinie wszystkim polakom. Tak jak jeden c🤬ty odp🤬li to juz kazdy waszym tokiem rozumowania. Wiec po c🤬j sie spinacie, ze nie jestescie scierwem jak waszym rozumowaniem na to wychodzi. Jak kazdy niemiec dla was to morderca , kazdy arab terrorysta, kazdy zyd cie ojebie no to kazdy polak to scierwo co lize dupe i czeka zeby ci wbic kose w plecy za pare groszy.
Konto usunięte
2014-01-11, 11:05
wieniu napisał/a:
@isitsaturday lepiej powiedz im, że robiąc to zrzekają się praw jakie miały w naszym "niepostępowym" kraju... zapytaj przed i zadaj to pytanie potem jak zacznie lamentować, że dostaje wp🤬l, że jadąc na wycieczkę do rodziców księcia, zabierają jej dziecko a ją zamykają w komórce itp...
I co tak jara niektóre pustaki, że lecą na pustynnych pasterzy kóz?
Ech, chodziło mi o to, że c🤬ki i ludzie należą do tego samego gatunku, bo inaczej nie mogliby się krzyżować. Źle się wyraziłem i trochę zbyt agresywnie to zabrzmiało, ale w środku nocy nie kontaktuję na tyle, żeby to zauważyć. Nie miałem na myśli tego, że lecą na c🤬ków i dostają wp🤬l, tylko tego, że mają z nimi dzieci i że jest to w ogóle fizycznie możliwe.
Konto usunięte
2014-01-11, 11:44
@Latrivian
Za to twoje "komemtarze"(ty tak napisałeś)były takie sensowne i ociekające intelektem,że aż zachciało mi się zajrzeć do słownika.Z twoich komemtarzy(tak będę się wyśmiewał)wynika,że jesteś antypolskim ścierwem,które nie ma nawet szacunku dla swojego narodu i przodków,więc pojawia się pytanie dlaczego wchodzisz na stronę gdzie jest najwięcej patriotów?Możliwości są dwie:albo jesteś 12-letnim trollem,albo niedojebem bez jakiejkolwiek wiedzy tak czy owak nie dziw się,że cie tu obrażają.
czego szukałeś w dziale dla kobiet...
c🤬j mnie obchodza arabowie i inne muslimy i to jak sie bawia. w dupie ich mam tak samo jak cyganow zydow i innych przez ktorych ciepria nasi niech sobie zyja u siebie w kraju a od Polski wara!
czy mozemy zalozyc jakies ugrupowanie przeciwko osiedlaniu muslimow w Polsce? zrobic jakis strajk przemarsz ulicami zeby bylo glosno zeby media to pokazaly zeby ludzie to obejrzeli sa kraje ktore radza sobie z nimi... ps chyba nikt nie chce zeby bylo jak we Francji... o Niemczech tez jakos malo sie mowi a przeciez muslimow jest tam baardzo duzo i liczba ciagle rosnie. a z Niemiec do Polski calkiem niedaleko.
A tam stresujecie się. Polacy w wieku pomiędzy 18 - 25 są już uświadomieni i więdzą co robić z c🤬kami na ulicach (a nie czarujmy się, ale ten przedział wiekowy jest "aktywny" w takich sprawach). Nie raz widziałem jak pod jakimś barem u mnie w mieście dwóch typów policzkowało i opluwało wystraszonego brudasa. To że w mediach sobie trąbią że c🤬ki są ok itd to tylko trafia do emerytów albo przynajmniej ludzi 50+. Reszta wie co z nimi robić i to robi.
Borys_ napisał/a:
JAp🤬leee co się z tym światem dzieje?? Czy tylko my grono użytkowników Sadola nie cierpimy tych c🤬ków !?
Nie. Nie wszyscy użytkownicy są pop🤬leni. Pewnie jeszcze kilku wieśniaków nie czytających S też ma podobne poglądy, ale na szczęście większość obywateli w tym kraju jest zdrowsza na umyśle.
Konto usunięte
2014-01-11, 13:20
Makreks napisał/a:
Polacy w wieku pomiędzy 18 - 25 są już uświadomieni i więdzą co robić z c🤬kami na ulicach (a nie czarujmy się, ale ten przedział wiekowy jest "aktywny" w takich sprawach).
Co robić? Przechodzić obok grzecznie się uśmiechając? Fakt, przyznam że są w tym nieźli.
Makreks napisał/a:
Nie raz widziałem jak pod jakimś barem u mnie w mieście dwóch typów policzkowało i opluwało wystraszonego brudasa.
No popatrz u mnie w mieście co wieczór robią to samo z wystraszonymi polakami. Wątpię żeby pochodzenie etniczne miało tu większe znaczenie.
Makreks napisał/a:
Reszta wie co z nimi robić i to robi.
I co takiego zrobiłeś oprócz nap🤬lania postów na foro?
de Sade napisał/a:
I co takiego zrobiłeś oprócz nap🤬lania postów na foro?
Dorzucił do postu jpega. Taki kozak!
Konto usunięte
2014-01-11, 13:46
@Latrivian Wstyd do bycia Polakiem ale mówisz po polsku i pewnie wpie***lasz polski chleb żyjesz za polskie pieniądze i leczy cię polski psycholog.Gardzę takimi jak ty oby twoje nasienie nie dało potomstwa bo śmiecie antynarodowe powinny być traktowane jak wrogowie przywódcy w Korei Północnej.Zamiast narzekać na bycie polakiem jedź do Rajchu czy Anglii robić za psie pieniądze na usługach zdrajców i wrogów z przeszłości i bądź traktowany jako tania siła robocza a nie pier**l na sadisticu słowa typu ,,polaczek''. Przez takich ped***w jak ty kraj traci tożsamość narodową.ZGIŃ !
Teraz będą nam wmawiać, że popsute owoce są dobre ...
Konto usunięte
2014-01-11, 15:44
@isitsaturday
trzeba byc skonczonym ignorantem i glupkiem zeby twierdzic, ze oni sa tacy sami jak my - to jest zupelnie inna kultura, zupelnie inne zwyczaje, inne podejscie do kobiet itd.. Lewacki mainstream probuje nam wmowic, ze niczym sie od siebie nie roznimy i najlepiej zebysmy zyli razem, co jest skonczona bzdura, bo kazda kultura jest inna i kazda kultura powinna miec swoja odrebnosc i suwerennosc i to jest wlasnie piekne