Na interii pojawił sie artykuł w dziale kobieta o zaletach panów w turbanach! O to screen:
Zaczyna sie k🤬a...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-01-10, 22:56
Z innych rozrywek:
1. Zapinanie rogatych kochanek
2. Dekapitacja wrogów, zakładników i kogo tam jeszcze mają na składzie
3. Detonacja bomb w ruchliwych miejscach
4. Jazda driftem po autostradzie
5. Oblewanie kwasem
6. Kamionowanie niewiernych żon
7. Skazywanie na więzienie zgw🤬conych kobiet
8. Mordy rytualne np. za obrazę honoru.
9. Publiczne egzekucje
Z pewnością o wielu innych ekscytujących zabawach zapomniałem i dlatego ich nie wymieniłem.
konto usunięte
2014-01-10, 23:13
Nie od dziś wiadomo, że muslimy lubią się rozerwać, szczególnie w miejscach publicznych.
konto usunięte
2014-01-10, 23:33
@up nie mam nic przeciwko, tylko niech zawsze to robią wśród swoich.
konto usunięte
2014-01-10, 23:46
Trzeba chyba się z tym pogodzić.
ps. wie ktoś gdzie można tanio kupić AK47 z dużą ilością naboi?
konto usunięte
2014-01-11, 0:23
konto usunięte
2014-01-11, 0:33
konto usunięte
2014-01-11, 0:42
haha, swietne jest to zdjecie, potem takie marleny i janusze sa przekonani, ze arabowie "sa takimi samymi ludzmi jak my"
konto usunięte
2014-01-11, 0:53
konto usunięte
2014-01-11, 1:06
konto usunięte
2014-01-11, 2:52
konto usunięte
2014-01-11, 4:12
Trzeba odszukać autora tego artykułu i pokazać Polską tradycję, którą zainicjował Zawisza Czarny przeciw Turkom. Panie @Latrivan. Zacytuję..... „... Nasz naród jak lawa, Z wierzchu zimna i twarda, sucha i plugawa, Lecz wewnętrznego ognia sto lat nie wyziębi; Plwajmy na tę skorupę i zstąpmy do głębi.”
- Adam Mickiewicz (z książki Dziady. Część III). A taką patologią jaką ty reprezentujesz, gardzę. Parę lat w przestrzeni setek jest nam źle. Ale widzimy to i reagujemy. Zobaczysz jeszcze będziemy potęgą. A ty w tym UK liż dupę rudym, zdradzieckim "genderom". Tylko frajerzy żyją z zasiłku i tylko frajerzy wiecznie narzekają.