Diabeł złapał Polaka, niemca oraz rosjanina.
Każdego zamyka w osobnym pomieszczeniu i daje mu dwie metalowe kulki o średnicy paru centymetrów.
-Wrócę za pare dni. Jeżeli do tej pory będziecie za pomocą tych kulek wykonać coś ciekawego to Was wypuszczę.
Mineło parę dni, diabeł zgodnie z umową wraca.
Najpierw kieruje się do niemca, który ciska kulki o ścianę tak, że odbijają się po całym pomieszczeniu.
-No no, imponujące. Jesteś wolny.
Rosjanin z kolei tańczy kozaczoka przy okazji żąglując kulkami
-Dobra, możesz iść.
Wchodzi do pomieszcenia z Polakiem.
Jedną zgubił, drugą zepsuł.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
piwo za "Polaka", "niemca" i "rosjanina".
konto usunięte
2013-06-29, 1:04
Dlaczego ukazałeś w tym kawale Polaka jako tego, który gubi i psuje rzeczy?! piwa nie będzie i ch*j
konto usunięte
2013-06-29, 1:10
Jest takie powiedzenie: Nie sra się do własnego gniazda. Jesteś niemcem, czy ruskiem?
KMD
2013-06-29, 1:10
I co było dalej? Puścił go czy co?
"Jeżeli do tej pory będziecie za pomocą tych kulek wykonać coś ciekawego to Was wypuszczę."
Polska jazyka, trudna jazyka.
konto usunięte
2013-06-29, 1:20
Diabeł złapał Polaka, niemca oraz rosjanina.
-Spełnicie po 2 zadania i wtedy bedziecie wolni na zawsze, teraz was puszczam wolno na 2h i każdy z was ma mi przynieść przedmiot z którego jesteście najbardziej dumni w swojej ojczyźnie.
Po godzinie wraca Polak i przynosi flagę.
-Wsadź sobie ją w dupę, to jest drugie zadanie jeśli to zrobisz jesteś wolny. - mówi diabeł.
Polak wetknął flagę w dupę i przeniosło go do domu.
Po kolejnych 20 minutach przychodzi zadowolony niemiec z hełmem.
-Teraz wsadź sobie go w dupę to jest drugie zadanie.
-Dlaczego mam go sobie wsadzać w dupę Polak tez musiał, co on w ogóle przyniósł?
-Polak przyniósł flagę i tez musiał ja sobie wsadzić w dupę, teraz jest juz w domu ze swoją rodziną.
-No dobra.- odparł niemiec i zaczął wciskać sobie helm w dupę płacząc i śmiejąc sie na zmianę.
-To że płaczesz akurat mnie nie dziwi ale dlaczego się śmiejesz?
-Bo ruski jedzie czołgiem.
konto usunięte
2013-06-29, 1:56
On jest z PO
konto usunięte
2013-06-29, 5:00
@rusofil odważna jesteś krytykując sadolową gramatykę.
BTW: jest jeden błąd, bo Rosjanin piszemy z dużej. Dlaczego? Ze strachu