szacun dla mlodego. Nauczycielka już biegnie by powiedzieć tylko podajcie sobie ręce. Nigdy nie zwracają uwagi na patusów dręczących innych uczniów, a potem płacz bo ktoś się powiesił albo zadźgał
Tyle że kto tu się uwinął, nagranie kończy się w takim momencie że c🤬j wie czy po tym rzucie agresor nie zrewanżował się podwójnie.
@up nagranie kończy się w takim momencie że nie wiadomo czy ręka agresora jest jeszcze cała... Szacun dla młodego bo widać że starzy dobrze pokierowali jego rozwojem.
dyhayne napisał/a:
Tyle że kto tu się uwinął, nagranie kończy się w takim momencie że c🤬j wie czy po tym rzucie agresor nie zrewanżował się podwójnie.
Nie zrewanżował się na pewno. Patrz jak ten młody go nap🤬la. Jak worek ziemnioków. Kontrola w stójce, smignal jak szmate do parteru jeb jeb jeb i c🤬j dzwignia na łokiec. Agresor nie wiedzial nawet co sie odp🤬la po pierwszym strzale
podpis użytkownika
Lubelska sekcja mma
Piękna balacha , szacun dla młodego , jak bym siebie widział kiedyś
DariuszKalafior napisał/a:
Piękna balacha , szacun dla młodego , jak bym siebie widział kiedyś
A też Ci kiedyś jakiś wyskillowany dzieciak doj🤬?

Szacun szacunem, ale jakby tamten p🤬lnął porządnie łbem o beton, to jeden idzie do piachu, a drugi za kraty.
Stonka napisał/a:
On pewnie nagrywał telefonem. Takim z klapka.
Stonka napisał/a:
Dokładnie to było tak , lałem twojego starego po jajach i teraz widać skutki , co mu się wykluło
DariuszKalafior napisał/a:
Dokładnie to było tak , lałem twojego starego po jajach i teraz widać skutki , co mu się wykluło
Łohoho przyjmij pojazd a nie płaczesz ^^ dobrze ci dowalił
Ładna złota łopata dla opa. Wrzuć jeszcze jak gruby rzuca agresorem o podłogę.
podpis użytkownika
i tak mnie jebie twoje zdanie