👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

=/ jaki bezsens. Rzyganie na psa, nie ma już wyższego humoru?

Mam nadzieję, że i on tego kiedyś doświadczy. Najlepiej od pijanego menela z HIV-em.

Nagai napisał/a:
wyjebcie to do kosza ...
zapomni chłopie przecież to jest czysty artyzm

Pragnę nadmienić, że ''biedny piesek'' pod koniec filmu zabiera się ochoczo do konsumpcji wymiocin, gdyż w jego ''psim mniemaniu'' dostał po prostu od swego pana coś do żarcia i wątpię, doprawdy wątpię, aby miał mu to za złe - to, co dla nas stanowi akt moralnej przemocy, dla psa jest tylko nietypowym sposobem podania pożywienia.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie