Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
r................z 2012-11-12, 1:35 2
Z ONR? Wątpię - to prawdopodobnie zwykły idiota na codzień siedzący pod klatką z piwem w łapie.

Jak chcą mieć spokój, to niech wypie...lają z tych marszy idiotów z pozasłanianymi twarzami. Przecież to oczywiste, że taki koleś chce robić syf.

Prawica powinna mi teraz podziękować, bo właśnie rozwiązałem problem czarnego PR ich imprez masowych ;d
Zgłoś
N................j 2012-11-12, 1:44
Cytat:

Antifa gorsza jest od faszyzmu. Banda pasożytów...

Antifa to faszyści pełną gębą.
Zgłoś
0statniSprawiedliwy 2012-11-12, 1:46
Jak mówiłem kilka dni temu, macie swoje ONR, Młodzież Wszechpolską, ale i Antife i inne radykalne gówna. Oczywiście znów Winnicki będzie p🤬lił, że zadym nie było i znów bezmózgie lemingi będą pisać pod filmikami "jaaaa, to dało mi do myślenia. Wyjdę z nimi na ulicę." Zrozumcie wreszcie, że każdy radykał powinien wisieć.

Dalej nie widzicie manipulacji w tym filmiku?

Poczytajcie komentarze pod spodem.

[sarkazm] BO NIE BYŁO ŻADNEJ ZADYMY> TO MANIPULACJA MEDIÓW!! [/sarkazm]

Jak teraz prawicowe śmieci skomentują powyższy film?

podpis użytkownika

Człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwi
Zgłoś
w................4 2012-11-12, 1:53 1
szczerkos napisał/a:

Prowokacja nagrana z innej kamery niż inne filmiki. C🤬j wie czy to prowokacja policji, czy też prowokacja, żeby winę zrzucić na policje. Fakt taki, że zdjęcia i filmy nie kłamią, no ale co tam, w takim już żyjemy kraju, że j🤬e media muszą mieć o czym gadać.

Dokładnie, zdjęcia i filmy nie kłamią a mimo to niektórzy się zapierają że tak nie było, że to zmyślona historia faszystów... ja wnioski wyciągnąłem sam z tych wydarzeń. Tym bardziej, że widziałem to na żywo, a rok temu miała miejsce taka sama prowokacja co pokazują liczne filmiki. Ale lewicowcy będą zaprzeczać i zaprzeczać
Zgłoś
ziutek11113 2012-11-12, 1:56 3
TyTakTwierdzisz napisał/a:

Wyjdz, lewa gnido
Zgłoś
szczerkos 2012-11-12, 2:06 1
A pytanie z innej beczki, była taka dość głośna afera z panem policjantem w cywilu, który pobił uczestnika Marszu w zeszłym roku - było to uwiecznione na wielu zdjęciach i filmach. Moje pytanie brzmi, czy policjant ten został jakoś ukarany?
Zgłoś
BamaBoyGRR 2012-11-12, 2:12 1
szczerkos napisał/a:

A pytanie z innej beczki, była taka dość głośna afera z panem policjantem w cywilu, który pobił uczestnika Marszu w zeszłym roku - było to uwiecznione na wielu zdjęciach i filmach. Moje pytanie brzmi, czy policjant ten został jakoś ukarany?

Został uniewinniony, a kolesia którego pobił sądzi o odszkodowanie... i to się nazywa "sprawiedliwość"...

podpis użytkownika

Life's simple, you make choices and you don't look back...
Zgłoś
Karenz88 2012-11-12, 2:19 1
Cytat:

Pod koniec października prokuratura zaproponowała sądowi aby sprawę umorzyć, a funkcjonariusza poddać rocznej próbie. Funkcjonariusz miałby też zapłacić 500 zł na cel społeczny. prokuratura argumentowała, że policjant działał w stanie napięcia.

w efekcie nic mu nie zrobili
macie państwo POlicyjne
Zgłoś
s................3 2012-11-12, 2:30 2
nie byles nie wiesz nie szczekaj
Zgłoś
CzłowiekDepresja 2012-11-12, 2:53 4
Jeśli ktoś dotrwał do tego momentu, bo ja po pierwszej stronie wymiękłem, to chciałem podsumować, nawet warnem.

Wielkie wyp🤬alaj, do każdego tutaj który nie był a komentuje jakby był w każdym miejscu i o każdej porze marszu. Było nas kilkadziesiąt tysięcy, którzy nie szukali zaczepek, racja, było 132 (jeśli to prawda) zatrzymanych agresorów (zatrzymany nie znaczy, że dostanie zarzut, tylko go sprawdzają). To sobie k🤬a policzcie proporcje kretyni. Pozdrawiam wszystkich którzy szli na przodzie marszu i zostali wraz ze mną traktowani pałami i gazem, śpiewając tylko antykomunistyczne wrzuty. Jak ktoś nie wierzy w prowokacje - wielki c🤬j mu w dziób, tacy ludzie jesteście pionkami na szachownicy rządu (i to nie naszego)

Jeśli ktoś wstawi materiał z przemówień tu, ma wielkie piwo, może wam coś wleci oleju do głowy, komputerowe pacany, a tym co mówili, że od razu gumowa broń i armatka, życzę żeby was i wasze dzieci też spotkała taka przyjemność, debile.

Zawsze znajdzie się ktoś jebnięty, na klasę w szkole na 30 osób przypada 1, czyli jakieś 3,3% klasy jest głupie, przykładowo na 50000 uczestników marszu przypadło 200 imbecyli, ile to procent? Mniej niż 0,01%...
Zgłoś
w................4 2012-11-12, 3:14 2
TyTakTwierdzisz napisał/a:

Śmieci szukaj u siebie w domu komunisto.
Zgłoś
mjolnir 2012-11-12, 8:30 1
We Wrocławiu jakieś 3k-4k ludzi 90% kibice, NOP, NS i zero jakichkolwiek incydentów.

podpis użytkownika

"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
Zgłoś
Robajson 2012-11-12, 9:48 8
Zgłoś
m................a 2012-11-12, 10:22
"...znów będę miał robotę"
Zgłoś
kamil-c 2012-11-12, 11:00
Tak się zastanawiam czemu wszyscy związani z takimi r🤬ami mają tak niskie IQ coś na poziomie kamienia a deski do prasowania.... Pani dziennikarka klick z filmików ze stronki podanej w linku jest tak elokwentna w swych wypowiedziach że nawet bym jej nie wyr🤬ał a wybredny nie jestem jedyne co mi przychodzi do głowy to
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie