r................z
2012-11-12, 1:35
Z ONR? Wątpię - to prawdopodobnie zwykły idiota na codzień siedzący pod klatką z piwem w łapie.
Jak chcą mieć spokój, to niech wypie...lają z tych marszy idiotów z pozasłanianymi twarzami. Przecież to oczywiste, że taki koleś chce robić syf.
Prawica powinna mi teraz podziękować, bo właśnie rozwiązałem problem czarnego PR ich imprez masowych ;d
N................j
2012-11-12, 1:44
Cytat:
Antifa gorsza jest od faszyzmu. Banda pasożytów...
Antifa to faszyści pełną gębą.
Jak mówiłem kilka dni temu, macie swoje ONR, Młodzież Wszechpolską, ale i Antife i inne radykalne gówna. Oczywiście znów Winnicki będzie p🤬lił, że zadym nie było i znów bezmózgie lemingi będą pisać pod filmikami "jaaaa, to dało mi do myślenia. Wyjdę z nimi na ulicę." Zrozumcie wreszcie, że każdy radykał powinien wisieć.
Dalej nie widzicie manipulacji w tym filmiku?
Poczytajcie komentarze pod spodem.
[sarkazm] BO NIE BYŁO ŻADNEJ ZADYMY> TO MANIPULACJA MEDIÓW!! [/sarkazm]
Jak teraz prawicowe śmieci skomentują powyższy film?
podpis użytkownika
Człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwi
w................4
2012-11-12, 1:53
szczerkos napisał/a:
Prowokacja nagrana z innej kamery niż inne filmiki. C🤬j wie czy to prowokacja policji, czy też prowokacja, żeby winę zrzucić na policje. Fakt taki, że zdjęcia i filmy nie kłamią, no ale co tam, w takim już żyjemy kraju, że j🤬e media muszą mieć o czym gadać.
Dokładnie, zdjęcia i filmy nie kłamią a mimo to niektórzy się zapierają że tak nie było, że to zmyślona historia faszystów...

ja wnioski wyciągnąłem sam z tych wydarzeń. Tym bardziej, że widziałem to na żywo, a rok temu miała miejsce taka sama prowokacja co pokazują liczne filmiki. Ale lewicowcy będą zaprzeczać i zaprzeczać
TyTakTwierdzisz napisał/a:
Wyjdz, lewa gnido
A pytanie z innej beczki, była taka dość głośna afera z panem policjantem w cywilu, który pobił uczestnika Marszu w zeszłym roku - było to uwiecznione na wielu zdjęciach i filmach. Moje pytanie brzmi, czy policjant ten został jakoś ukarany?
szczerkos napisał/a:
A pytanie z innej beczki, była taka dość głośna afera z panem policjantem w cywilu, który pobił uczestnika Marszu w zeszłym roku - było to uwiecznione na wielu zdjęciach i filmach. Moje pytanie brzmi, czy policjant ten został jakoś ukarany?
Został uniewinniony, a kolesia którego pobił sądzi o odszkodowanie... i to się nazywa "sprawiedliwość"...
podpis użytkownika
Life's simple, you make choices and you don't look back...
Cytat:
Pod koniec października prokuratura zaproponowała sądowi aby sprawę umorzyć, a funkcjonariusza poddać rocznej próbie. Funkcjonariusz miałby też zapłacić 500 zł na cel społeczny. prokuratura argumentowała, że policjant działał w stanie napięcia.
w efekcie nic mu nie zrobili
macie państwo POlicyjne
s................3
2012-11-12, 2:30
nie byles nie wiesz nie szczekaj
Jeśli ktoś dotrwał do tego momentu, bo ja po pierwszej stronie wymiękłem, to chciałem podsumować, nawet warnem.
Wielkie wyp🤬alaj, do każdego tutaj który nie był a komentuje jakby był w każdym miejscu i o każdej porze marszu. Było nas kilkadziesiąt tysięcy, którzy nie szukali zaczepek, racja, było 132 (jeśli to prawda) zatrzymanych agresorów (zatrzymany nie znaczy, że dostanie zarzut, tylko go sprawdzają). To sobie k🤬a policzcie proporcje kretyni. Pozdrawiam wszystkich którzy szli na przodzie marszu i zostali wraz ze mną traktowani pałami i gazem, śpiewając tylko antykomunistyczne wrzuty. Jak ktoś nie wierzy w prowokacje - wielki c🤬j mu w dziób, tacy ludzie jesteście pionkami na szachownicy rządu (i to nie naszego)
Jeśli ktoś wstawi materiał z przemówień tu, ma wielkie piwo, może wam coś wleci oleju do głowy, komputerowe pacany, a tym co mówili, że od razu gumowa broń i armatka, życzę żeby was i wasze dzieci też spotkała taka przyjemność, debile.
Zawsze znajdzie się ktoś jebnięty, na klasę w szkole na 30 osób przypada 1, czyli jakieś 3,3% klasy jest głupie, przykładowo na 50000 uczestników marszu przypadło 200 imbecyli, ile to procent? Mniej niż 0,01%...
w................4
2012-11-12, 3:14
TyTakTwierdzisz napisał/a:
Śmieci szukaj u siebie w domu komunisto.
We Wrocławiu jakieś 3k-4k ludzi 90% kibice, NOP, NS i zero jakichkolwiek incydentów.
podpis użytkownika
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
m................a
2012-11-12, 10:22
"...znów będę miał robotę"
Tak się zastanawiam czemu wszyscy związani z takimi r🤬ami mają tak niskie IQ coś na poziomie kamienia a deski do prasowania.... Pani dziennikarka
klick z filmików ze stronki podanej w linku jest tak elokwentna w swych wypowiedziach że nawet bym jej nie wyr🤬ał a wybredny nie jestem

jedyne co mi przychodzi do głowy to