Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:53
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-11-12, 1:35 2
Z ONR? Wątpię - to prawdopodobnie zwykły idiota na codzień siedzący pod klatką z piwem w łapie.

Jak chcą mieć spokój, to niech wypie...lają z tych marszy idiotów z pozasłanianymi twarzami. Przecież to oczywiste, że taki koleś chce robić syf.

Prawica powinna mi teraz podziękować, bo właśnie rozwiązałem problem czarnego PR ich imprez masowych ;d
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-12, 1:44
Cytat:

Antifa gorsza jest od faszyzmu. Banda pasożytów...

Antifa to faszyści pełną gębą.
Zgłoś
0statniSprawiedliwy 2012-11-12, 1:46
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-12, 1:53 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ziutek11113 2012-11-12, 1:56 3
TyTakTwierdzisz napisał/a:

Jak teraz prawicowe śmieci skomentują powyższy film?

Wyjdz, lewa gnido
Zgłoś
szczerkos 2012-11-12, 2:06 1
A pytanie z innej beczki, była taka dość głośna afera z panem policjantem w cywilu, który pobił uczestnika Marszu w zeszłym roku - było to uwiecznione na wielu zdjęciach i filmach. Moje pytanie brzmi, czy policjant ten został jakoś ukarany?
Zgłoś
BamaBoyGRR 2012-11-12, 2:12 1
szczerkos napisał/a:

A pytanie z innej beczki, była taka dość głośna afera z panem policjantem w cywilu, który pobił uczestnika Marszu w zeszłym roku - było to uwiecznione na wielu zdjęciach i filmach. Moje pytanie brzmi, czy policjant ten został jakoś ukarany?

Został uniewinniony, a kolesia którego pobił sądzi o odszkodowanie... i to się nazywa "sprawiedliwość"...
Zgłoś
Karenz88 2012-11-12, 2:19 1
Cytat:

Pod koniec października prokuratura zaproponowała sądowi aby sprawę umorzyć, a funkcjonariusza poddać rocznej próbie. Funkcjonariusz miałby też zapłacić 500 zł na cel społeczny. prokuratura argumentowała, że policjant działał w stanie napięcia.

w efekcie nic mu nie zrobili
macie państwo POlicyjne
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-12, 2:30 2
nie byles nie wiesz nie szczekaj
Zgłoś
CzłowiekDepresja 2012-11-12, 2:53 4
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-12, 3:14 2
TyTakTwierdzisz napisał/a:

Jak teraz prawicowe śmieci skomentują powyższy film?

Śmieci szukaj u siebie w domu komunisto.
Zgłoś
mjolnir 2012-11-12, 8:30 1
We Wrocławiu jakieś 3k-4k ludzi 90% kibice, NOP, NS i zero jakichkolwiek incydentów.
Zgłoś
Robajson 2012-11-12, 9:48 8
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-12, 10:22
"...znów będę miał robotę"
Zgłoś
kamil-c 2012-11-12, 11:00
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem