👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Z ONR? Wątpię - to prawdopodobnie zwykły idiota na codzień siedzący pod klatką z piwem w łapie.
Jak chcą mieć spokój, to niech wypie...lają z tych marszy idiotów z pozasłanianymi twarzami. Przecież to oczywiste, że taki koleś chce robić syf.
Prawica powinna mi teraz podziękować, bo właśnie rozwiązałem problem czarnego PR ich imprez masowych ;d
Jak chcą mieć spokój, to niech wypie...lają z tych marszy idiotów z pozasłanianymi twarzami. Przecież to oczywiste, że taki koleś chce robić syf.
Prawica powinna mi teraz podziękować, bo właśnie rozwiązałem problem czarnego PR ich imprez masowych ;d

Cytat:
Antifa gorsza jest od faszyzmu. Banda pasożytów...
Antifa to faszyści pełną gębą.

TyTakTwierdzisz napisał/a:
Jak teraz prawicowe śmieci skomentują powyższy film?
Wyjdz, lewa gnido

A pytanie z innej beczki, była taka dość głośna afera z panem policjantem w cywilu, który pobił uczestnika Marszu w zeszłym roku - było to uwiecznione na wielu zdjęciach i filmach. Moje pytanie brzmi, czy policjant ten został jakoś ukarany?
szczerkos napisał/a:
A pytanie z innej beczki, była taka dość głośna afera z panem policjantem w cywilu, który pobił uczestnika Marszu w zeszłym roku - było to uwiecznione na wielu zdjęciach i filmach. Moje pytanie brzmi, czy policjant ten został jakoś ukarany?
Został uniewinniony, a kolesia którego pobił sądzi o odszkodowanie... i to się nazywa "sprawiedliwość"...
Cytat:
Pod koniec października prokuratura zaproponowała sądowi aby sprawę umorzyć, a funkcjonariusza poddać rocznej próbie. Funkcjonariusz miałby też zapłacić 500 zł na cel społeczny. prokuratura argumentowała, że policjant działał w stanie napięcia.
w efekcie nic mu nie zrobili
macie państwo POlicyjne

TyTakTwierdzisz napisał/a:
Jak teraz prawicowe śmieci skomentują powyższy film?
Śmieci szukaj u siebie w domu komunisto.
We Wrocławiu jakieś 3k-4k ludzi 90% kibice, NOP, NS i zero jakichkolwiek incydentów.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie