a później taka lafirynda z okna na sebe donosi, a swoje za uszami ma
W innym wypadku bym popierał, ale kurde trzeba mieć żyłkę policjanta i konfidenta, żeby zadzwonić na straż miejską za palenie na przystanku

podpis użytkownika
Pedicabo ego vos et irrumabo
No i patowa sytuacja. Liścia wyj🤬 nie można bo policja się dop🤬li, policji wezwać nie można bo "klawe ziomeczki" będą sapać, że konfident.
Jak rzyć panie Biedroniu?
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.

!Timon napisał/a:
Krótko

Grodzka też potwierdza

Przechodzę tamtędy prawie codziennie i nic takiego mi się nigdy nie przytrafiło, za to p🤬lnęła mnie taksówka na tych pasach po prawej stronie

osin22 napisał/a:
za to p🤬lnęła mnie taksówka na tych pasach po prawej stronie
![]()
I jak było?
podpis użytkownika
Gdyby socjaliści rozumieli ekonomię, nie byliby socjalistami.

pve11 napisał/a:
I jak było?
Całkiem symetrycznie, dziękuję
Maczety bla bla bla, a nikt nie zwrócił uwagi że typ mówi tej kobity w rodzaju męskim

Urynoterapeuta napisał/a:
To chyba kolo cmentarza Rakowickiego jest, niech palą będą mieli szybciej skoro juz mają blisko
.
Zreszta fejk - brak maczet i nozy.
Tak, a dokładnie pętla przy Cmentarzu Rakowickim.

To jest typowa polska stara panna, co bez bolca dostaje p🤬lca i kocha ojca Rydzyka. Z nikim się nie liczy, nie widzi własnego zachowania (nazywa chamem, a sama pali na przystanku i używa rynsztokowego słownictwa), pełna nienawiści i jadu. Pewnie czekała na autobus, by pojeździć za darmo w kółko (bo się jej należy), pogadać jaka to młodzież niewychowana bo nie wstaje w autobusie (chociaż obok są wolne miejsca), a potem jak sie jej znudzi jeżdżenie to na koniec do kościoła.
Dobra, polska katoliczka.
Dobra, polska katoliczka.
śmieć nie kobieta
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...

Mieszkajac w miescie poprostu niemasz wyboru - musisz wdychac spaliny. Nie jest to zdrowe ale jest to cos czego nie dasz rady uniknac. Inna sytuacja jak przyjdzie jakas k🤬a i odpala ci fajke pod nosem. Jest to brak wychowania i podejscie "mam wyj🤬e na wszystko, robie to co chce" cos na zasadzie - brak miejsc parkingowych wiec niepisana zasada - wszyscy parkujemy na zielonym i ustawiami sie pod takim a takim kątem to damy rade. Przyjedzie jedna k🤬a (taki palacz) i zaparkuje w poprzek na dodatek blokujac kogos. K🤬a mac
chcesz palic to nie znaczy, ze musisz byc sk🤬ysynem dla innych... ps logika "jak ci nie pasuje to sie odsun" jest strasznie C🤬JOWA bo ludzie niepalacy NIE PODCHODZA do palaczy. 99% nagle zaczyna jebac smrodem, bo ktos zaczal palic....