👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@upup
za darmo nie dostał? wiesz w ogóle co się dzieje w Wenezueli? ...
za darmo nie dostał? wiesz w ogóle co się dzieje w Wenezueli? ...
Za darmo nie dostał? wiesz co się dzieje w Wenezueli idioto?
W tym kraju doszło do katastrofy humanitarnej.
Mają problemy z prądem i wodą. Ludzie głodują. Nie ma towarów pierwszej potrzeby.
Na dodatek mają galopującą inflację 700% rocznie.
ONZ wysyła im leki i jedzenie.
Zanim coś napiszesz to warto było by coś poczytać.
Never go full retard. Pamiętaj.
W tym kraju doszło do katastrofy humanitarnej.
Mają problemy z prądem i wodą. Ludzie głodują. Nie ma towarów pierwszej potrzeby.
Na dodatek mają galopującą inflację 700% rocznie.
ONZ wysyła im leki i jedzenie.
Zanim coś napiszesz to warto było by coś poczytać.
Never go full retard. Pamiętaj.
@up alert, tyrady lewackiego debila, nie czytać. Myślę, że poświęciłem ci już za dużo czasu. Jasne, że można wskoczyć do szamba po 5 zł, ale po co?
Policeman napisał/a:
@up alert, tyrady lewackiego debila, nie czytać. Myślę, że poświęciłem ci już za dużo czasu. Jasne, że można wskoczyć do szamba po 5 zł, ale po co?
Idź sobie poczytaj mondrości swojego krula. O hitlerze co nie wiedział o holocauście, o tym jak się to zawsze trochę gw🤬ci i pomarz o ręce wolnego rynku i paróweczkach.
Abraxus napisał/a:
Idź sobie poczytaj mondrości swojego krula. O hitlerze co nie wiedział o holocauście, o tym jak się to zawsze trochę gw🤬ci i pomarz o ręce wolnego rynku i paróweczkach.
I to jest twój kontrargument? Nie zdziwiłem się w sumie...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie