👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

A w Europie silniczki 1.0 milionturbo i normy emisji Euro pincset.
Też tak robiłem rowerzystom i pacanom na skuterach. Dostawczak z przebiegiem blisko miliona kilometrów i turbina w nienajlepszym stanie podobnie dymi.

Gdyby mi tak walnął dymem to normalnie jakbym go spotkał w internecie, nie wytrzymałbym i go tak zjechał, że by sobie nie poradził
Mi się kiedyś w Vitarze zapchała odma i robiłem większą zadymę za sobą, tylko na biało. Aż wstyd było przez miasto jechać
Ale uwagę zwracałem

@nots, przedstaw się pacanie, bo to już chamstwem zalatuje. oby ci ta turbina jebła razem z silnikiem na zamykającym się przejeździe kolejowym.
Hahaha czego to nie zrobi polaczek w pastuchu tdi żeby okazać swoją zazdrość

A u nas k🤬a się spuszcza UE o emisję spalin i silniki w autach k🤬a AMG nie mogą mieć 6,3.... Paranoja. W p🤬du z tym efektem cieplarnianym i innymi c🤬jstwami. My cierpimy żeby ktoś se mógł mieć nas w dupie...

K🤬a gdyby to mi zrobił to bym mu...
W sumie to c🤬ja bym zrobił.
W sumie to c🤬ja bym zrobił.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie