Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zagadka nierozwikłana
m................9 • 2013-06-08, 12:12
Wizja przyszłości, gdy poprawność polityczna i źle pojmowana tolerancja zadomowi się w naszym świecie. (wiem, że panda jest 'chińczykiem', ale idea jest uniwersalna)

Zgłoś
Roszp 2013-06-08, 13:48 21
Cytat:

Wizja przyszłości, gdy poprawność polityczna i źle pojmowana tolerancja zadomowi się w naszym świecie. (wiem, że panda jest 'chińczykiem', ale idea jest uniwersalna)

No nie no, żeby do ppop🤬lonego obrazka dorabiać ideologiczne podłoże, to trzeba mieć pod czachą nieźle porobione. Powstrzymajcie się proszę od wrzucania wszędzie treści "anty ciapciuch" bo to już się k🤬a nudne robi. Wchodzisz na portal żeby się pośmiać, a tu spina na prawo i lewo.
Zgłoś
konował 2013-06-08, 15:17
@up pośmiać to sobie możesz przy maratonie uśmiechu. Tu jest Sadol. I ruszenie trochę mózgownicą na pewno nie zaszkodzi.
Zgłoś
z................a 2013-06-08, 15:20
konował napisał/a:

@up pośmiać to sobie możesz przy maratonie uśmiechu. Tu jest Sadol. I ruszenie trochę mózgownicą na pewno nie zaszkodzi.

pojechałeś po mac_1989 jak nigdy, walenia konia na tydzień
Zgłoś
Roszp 2013-06-08, 15:28
Cytat:

p pośmiać to sobie możesz przy maratonie uśmiechu. Tu jest Sadol. I ruszenie trochę mózgownicą na pewno nie zaszkodzi.

Jeśłi chcesz "poruszać mózgownicą" to wstań od komputera, wyjdź do biblioteki, wypożycz interesującą książkę naukową/popularnonaukową i ją przeczytaj. Polecam zainteresowanie się działem nauki zwanym "retoryką". Wiele wtedy zrozumiesz z filmów "światopoglądowych", które tutaj są tak strasznie popularne.
Zgłoś
m................9 2013-06-08, 16:01
Roszp napisał/a:

No nie no, żeby do ppop🤬lonego obrazka dorabiać ideologiczne podłoże, to trzeba mieć pod czachą nieźle porobione. Powstrzymajcie się proszę od wrzucania wszędzie treści "anty ciapciuch" bo to już się k🤬a nudne robi. Wchodzisz na portal żeby się pośmiać, a tu spina na prawo i lewo.

Roszp napisał/a:

Jeśłi chcesz "poruszać mózgownicą" to wstań od komputera, wyjdź do biblioteki, wypożycz interesującą książkę naukową/popularnonaukową i ją przeczytaj. Polecam zainteresowanie się działem nauki zwanym "retoryką". Wiele wtedy zrozumiesz z filmów "światopoglądowych", które tutaj są tak strasznie popularne.

Ten co się nie spina:)
Mam pod czachą porobione, a ty proszę powstrzymaj się od nadmiernej 'retoryki', bo nie jest twoją mocną stroną.
Jeśli panda gw🤬ciciel nie jest wystarczająco zabawny to scrolluj dalej.

A no i zluzuj majty, bo ci żyłka pęknie.
Zgłoś
bliZz. 2013-06-08, 17:18
c🤬jowe
Dowidzenia.
Zgłoś
B................o 2013-06-08, 17:19
Panda jest multikulti... Biała, czarna i azjata...
Zgłoś
Sick_Stick 2013-06-08, 18:16
Widzę, że dzieci z kwejka przywędrowały na sadola...

podpis użytkownika

Hej, KatoPrawaczki. Zacznijcie pisać rzymskimi cyframi, bo arabskie wymyślili Arabowie - Muzułmanie ;o

j🤬 cebulaków i kato prawicowców!
Zgłoś
D................s 2013-06-09, 13:56
niedośc ze panda jest biała czarna i azjatą to jeszcze otyła
Zgłoś