📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:43

Wyczyny Polek na Orgasmusie są na tyle legendarne, że dowcip można rozumieć wielorako. Ja najpierw pomyślałem, że Juan i Antonio bawią się na dwa baty

Raczej na odwrót...
Wychodzi Juan, wchodzi Antonio;
Wychodzi Antonio, wchodzi Raul;
Wychodzi Raul, wchodzi Jose;
Wychodzi Jose...
I tak dalej, wszyscy z dyskoteki
Wychodzi Juan, wchodzi Antonio;
Wychodzi Antonio, wchodzi Raul;
Wychodzi Raul, wchodzi Jose;
Wychodzi Jose...
I tak dalej, wszyscy z dyskoteki

Smutne to jest, ale niestety trochę tego naszego społeczeństwa jest głupie.
Ci sami ludzie, którzy kupują "4arte, 5iąte auto w niemieckiej rodzinie"; 60k przebiegu, 2 lata, 1/3 rozsądnej ceny, dają dupy na erazmusach, emigracjach, wyjazdach itp. Oczywiście należy rozróżnić płcie.
I nie mówie tu o wykształćeniu, czy zarabianej kasie. Chodzi mi raczej, o taka inteligencję cywilizacyjną/społeczną - nie wiem jak to nazwać. Prosty rolnik może ją mieć, a wyciągający 12k miesięcznie byznesmen z Wawy, nie.
I takich ludzi jest w naszym Narodzie z 25/35% - tak na moje oko.
Ci sami ludzie, którzy kupują "4arte, 5iąte auto w niemieckiej rodzinie"; 60k przebiegu, 2 lata, 1/3 rozsądnej ceny, dają dupy na erazmusach, emigracjach, wyjazdach itp. Oczywiście należy rozróżnić płcie.
I nie mówie tu o wykształćeniu, czy zarabianej kasie. Chodzi mi raczej, o taka inteligencję cywilizacyjną/społeczną - nie wiem jak to nazwać. Prosty rolnik może ją mieć, a wyciągający 12k miesięcznie byznesmen z Wawy, nie.
I takich ludzi jest w naszym Narodzie z 25/35% - tak na moje oko.

@up
Ale ziomek Loaloa ma rację. Nie usprawiedliwia to co prawda kurestwa i ubierania w nieswoje dziecko jakiegoś chłopa, ale w przypadku młodych lasek może mieć to wpływ. Ogólnie wśród młodych jest coraz lepiej ale jak patrzy się na niektórych 20paru/30paro latków, to tak jak napisano, aż włos się jeży na głowie.
Ale ziomek Loaloa ma rację. Nie usprawiedliwia to co prawda kurestwa i ubierania w nieswoje dziecko jakiegoś chłopa, ale w przypadku młodych lasek może mieć to wpływ. Ogólnie wśród młodych jest coraz lepiej ale jak patrzy się na niektórych 20paru/30paro latków, to tak jak napisano, aż włos się jeży na głowie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie