Zagadka
B................O
• 2015-12-15, 20:50
Kasia przez cały dzień liczyła auta
przejeżdżające obok jej domu.
Naliczyła 16 srebrnych, 9 czarnych, 8 czerwonych i 2 białe.
Pytanie :
Jakie jest prawdopodobieństwo,
że Kasia ma autyzm?
k................1
2015-12-15, 20:53
swoją drogą na niezłym wyp🤬dujewie musi Kasia mieszkać
Człowieku co nas obchodzą perypetie twojej rodziny. Z chorej siostry się śmiejesz? Oj nieładnie.
Co ma autyzm do liczenia samochodów? Sam wiele razy za dzieciaka liczyłem, jadąc gdzieś dalej samochodem, bądź pociągiem, ot z nudów, a nie jestem bardziej pop🤬lony niż inni sadole.
k................1
2015-12-15, 21:00
Tomikchomik1 napisał/a:
a nie jestem bardziej pop🤬lony niż inni sadole.
Nikt nigdy, niepytany nie powiedział, że nie jest bardziej pop🤬lony od kogoś.
Stwiedzam, że jesteś bardziej pop🤬lony.
a do tego masz autyzm
D................y
2015-12-15, 21:02
Duże w c🤬j
BALOTELLIMARIOMB45 napisał/a:
(...)Jakie jest prawdopodobieństwo,
że Kasia ma autyzm?
2 Multiple?
podpis użytkownika
Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.
2015-12-15, 21:34
Większość kobiet rozróżnia samochody po kolorach. Ja czasem moją kobietę troluje podchodząc do podobnego samochodu na parkingu pod marketem i każe jej wsiadać zawsze mam radochę jak szarpie za klamkę nie mojego samochodu.
O c🤬j chodzi że tak ładnie zapytam? Kapitanie przybądź.
a................1
2015-12-17, 16:32
0.
Kasia nie zanotowała modelu, marki, godziny przejazdu, kierunku jazdy i rejestracji żadnego z samochodów.
To pewnie było zadanie z wężem.
czy Kasia pracuje w Straży Miejskiej?
garota napisał/a:
Człowieku co nas obchodzą perypetie twojej rodziny. Z chorej siostry się śmiejesz? Oj nieładnie.
Nie ma jak to obrażać innych użytkowników sadistica.
podpis użytkownika
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.