podpis użytkownika
Pić, j🤬 nie żałować. Bieda musi pofolgować

Chwalisz się tu co studiujesz, czy kto da piwo, ten studiuje prawo?
komisarza UE, na dobry początek
*sypki drift po blacie*
podpis użytkownika
plotę bzdury*sypki drift po blacie*
A od kiedy to wedle jakiegokolwiek prawa jest jakaś kolejność?
1 Psa uśpić,
2 motorniczy to zależy czy przejechał w wyniku tego, że został ugryziony czy też po prostu przejechał, a pies ugryzł go w innym czasie, a to nie zostało ujęte kiedy go udziabał. Na pewno trzeba zbadać okoliczności wypadku, co zabity robił na torach i czy miał pierwszeństwo.
3 inkasenta przesłuchać w charakterze podejrzanego na okoliczność kradzieży pieniędzy bankierowi,
4 bankiera i inkasenta przesłuchać na okoliczność kradzieży pieniędzy wdowie oraz jej morderstwa w charakterze podejrzanych oraz ewentualnego ustalenia pochodzenia pieniędzy jeśli z powyższym nikt z nich nie miał nic wspólnego
Coś pominąłem?
1 Psa uśpić,
2 motorniczy to zależy czy przejechał w wyniku tego, że został ugryziony czy też po prostu przejechał, a pies ugryzł go w innym czasie, a to nie zostało ujęte kiedy go udziabał. Na pewno trzeba zbadać okoliczności wypadku, co zabity robił na torach i czy miał pierwszeństwo.
3 inkasenta przesłuchać w charakterze podejrzanego na okoliczność kradzieży pieniędzy bankierowi,
4 bankiera i inkasenta przesłuchać na okoliczność kradzieży pieniędzy wdowie oraz jej morderstwa w charakterze podejrzanych oraz ewentualnego ustalenia pochodzenia pieniędzy jeśli z powyższym nikt z nich nie miał nic wspólnego
Coś pominąłem?

sprawa jest jasna BANKSTER poszlaki wskazują do Majki Jeżowskiej bo nie zgodziła się na jego syna urodzinach 21l zaśpiewać,Tusk i OLT EXPRES też są w to zamieszani....w kulłarach mówią że to OLT EXPRES kota,psa,Majke wyj🤬i na Jamajke.Dziś mamy 13 marca PRZYPADEK???
Hvsarz, pies nie dokonał morderstwa. Ukąszenie będzie traktowane jako pobicie ze skutkiem uszkodzenia ciała.
Maksymalnie kilka lat odsiadki w schronisku albo zawiasy.
Kary śmierci u nas przeciez nie ma.
Maksymalnie kilka lat odsiadki w schronisku albo zawiasy.
Kary śmierci u nas przeciez nie ma.
Odpowiedź to: lama.
podpis użytkownika
Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.
To ja mam dla Was podobną zagadkę.
Komornik rzucił się z okna, bo nakrył swoją żonę w łóżku z byłym więźniem udającym listonosza, żeby zastać i zamordować komornika, który był sprawcą jego nieszczęścia.
Komornik rzucił się z okna, bo nakrył swoją żonę w łóżku z byłym więźniem udającym listonosza, żeby zastać i zamordować komornika, który był sprawcą jego nieszczęścia.