.. nie kot, nie pies! Zaginął malutki Boeing 777. Może wisi na drzewie w Twoim sąsiedztwie, może ktoś go porwał i chowa w piwnicy, a porywaczem jest Twój sąsiad. A może najzwyczajniej w świecie lata i błądzi nad Twoim domem... Jeśli tak, to dzwoń +60 3 -8871-4000.
Gwarantowane znaleźne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O ile mi wiadomo przydomek "Jumbo Jet" zarezerwowany jest tylko dla 747, a nie 777.
pewnie teraz jakiś łysy skośnooki wklepuje co 108 minut 4, 8, 15, 16, 23, 42 na starym kompie w bunkrze
U trynkiewicza w celi sprawdzali?
konto usunięte
2014-03-13, 16:54
Tyle metalu jest w tym drzewie, że można by zbudować nowego boeinga
Teraz pewnie już same części są na giełdzie, łącznie z częściami pasażerów.
konto usunięte
2014-03-13, 19:45
wrócił do gniazda pewnie
konto usunięte
2014-03-13, 19:45
jak 10% znaleźnego to ja już lecę szukać. Większe prawdopodobieństwo, że go znajdę niż wygrana w totka;D
za jakiś czas wyjdzie na jaw że takiego lotu nie było, po prostu halucynacja z niedożywienia.
konto usunięte
2014-03-13, 20:31