👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@nepster: jestem realista, na M5 mnie moze w ciagu paru lat bedzie stac. Na moje "nierealistyczne marzenie" w postaci Astona DBS czy V12 Vantage juz nie.
Zanim pogadamy o wyprzedzaniu i o niebezpieczenstwie, to przejedzcie sie takimi maszynami a nie 30 minut tira rodzinnym vanem wyprzedzacie....

M5 e34 to moje marzenie. Tylko niestety wacha droga, części jeszcze droższe.
Zobacz jak sami sobie ludzie robią. Mógł stracić prawko, stracił życie.

pokson napisał/a:
Zanim pogadamy o wyprzedzaniu i o niebezpieczenstwie, to przejedzcie sie takimi maszynami a nie 30 minut tira rodzinnym vanem wyprzedzacie....
O dokładnie to. Ci kolesie na filmiku wciskają gaz i są już momentalnie przed wyprzedzanym samochodem. Mają parę sekund widoczności na zakręcie i są w stanie je wykorzystać. A Janusze jadą swoją corsą 1.2 i ledwo na prostej są w stanie taczkę wyprzedzić.
No niektóre manewry słabe, jakby w 0:48 z naprzeciwka jechał drugi taki miszczu to by szybko zweryfikowali umiejętności oceny sytuacji. Ogólnie też kiedyś jeździłem jak poparzony, no ale z tego się wyrasta 3 miesiące po zrobieniu prawka... Co innego w jakimś miejscu bezpiecznym (nie mówię przystosowanym, bo torów to mamy...)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie