👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

to BMW to E60 M5 z 5L silnikiem V10, który swoją drogą jest zajebisty, 507KM i 520Nm
wolałbym takie BMW, w którym zmieszczę siebie z rodziną i teściową w bagażniku niż Aston Martina dla 2 osób
wolałbym takie BMW, w którym zmieszczę siebie z rodziną i teściową w bagażniku niż Aston Martina dla 2 osób

Moim marzeniem jest Mercedes S-klasa z rodziny AMG. 2-4letnie - choć w cholerę (nadal) drogie są w przystępnej cenie
(dla średnio zamożnego obywatela), bo ok. 200tyś. - ale to marzenie dla auta dla rodziny. Dla siebie kupiłbym Porsche 911 Carrera Coupe PDK. Cena 300tyś za używane 3letnie - oczywiście przeraża, ale wygląd i ten dźwięk jest ponadto. Pozdrawiam.
(dla średnio zamożnego obywatela), bo ok. 200tyś. - ale to marzenie dla auta dla rodziny. Dla siebie kupiłbym Porsche 911 Carrera Coupe PDK. Cena 300tyś za używane 3letnie - oczywiście przeraża, ale wygląd i ten dźwięk jest ponadto. Pozdrawiam.

@up: rodzina zawsze zostanie rodziną i wspólny wyjazd jest czymś normalnym i raczej nie wstydziłbym się komuś powiedzieć, że byłem z RODZICAMI na wyjeździe/wakacjach(dla Ciebie pewnie tylko kumple się liczą w życiu), słaby pojazd trochę jak dla mnie...
blackbird969 napisał/a:
to BMW to E60 M5 z 5L silnikiem V10, który swoją drogą jest zajebisty, 507KM i 520Nm
Każdy zainteresowany zna te dane, albo potrafi sobie sam wyszukać w Internecie, więc nie musisz zgrywać znawcy. Poza tym, kogo interesuje co byś wolał, jak ani na M5, ani na Astona Martina nigdy Cię nie będzie stać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie