Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
g................0 2015-05-29, 22:35
Kuurwa, jakie to ma p🤬lnięcie !!!
Zgłoś
b................9 2015-05-29, 22:42
to BMW to E60 M5 z 5L silnikiem V10, który swoją drogą jest zajebisty, 507KM i 520Nm
wolałbym takie BMW, w którym zmieszczę siebie z rodziną i teściową w bagażniku niż Aston Martina dla 2 osób
Zgłoś
harnas55 2015-05-30, 1:23
Leszcze jak cholera z tych kierowców.
Zgłoś
n................r 2015-05-30, 4:36 1
Y0SH napisał/a:

nepster ale jesteś zjebem lol - na którekolwiek z tych według ciebie zj🤬ych aut będziesz zarabiał przez pół swojego wszawego życia. Tak aston martin V12 ale jesteś k🤬a debilem z głową chyba w dupie bo nie w chmurach.
To jest najlepsze w takich pajacach jak ty "no M5tka co za syf k🤬a czemu nie Koenigsegg" a jeździsz pewnie fiatem bravo 1.4 (o ile takim wypasem chociaż po pewnie nawet prawka nie masz). No straszne, że pęknięta szyba haha - takie auto to już na złom.

@KIERR
M5 E34 trochę już starawe lepiej dozbierać na E39 (jeździłem tym i tym i co V8 to V8 ) - pamiętaj tylko żeby nie mieć pękniętej szyby bo takie auto to już szrot

Wracaj na kwejka gimbie, zanim mama zobaczy, że na sadolu siedzisz i będzie szlaban na internety. Osoba której pisałem o Astonie sama stwierdziła, że MARZY o jakimś tam BMW. Marzenia mają to do siebie, że z reguły są nierealizowalne (więc jak już puszczać wodzę fantazji to chociaż z klasą). Gdyby napisał, że planuje kupić tą M5'tkę to bym się nie przyp🤬alał. A co do tematu pękniętej szyby, wybacz ale jeśli kogoś stać na auto, które uważa, za takie super zajebiste to dlaczego nie wymieni w nim pękniętej szyby?? Pewnie dlatego, że furki były z wypożyczalni albo od taty, który na jeżdżenie po warsztatach nie ma czasu.
Zgłoś
k................1 2015-05-30, 6:08
dalem piwo ale k🤬a nie chce zeby tacy po dragach jezdzili jak ja jade z rodzina na grilla
Zgłoś
Moodyxcore 2015-05-30, 10:16
co do pękniętej szyby to polska ma jakieś pop🤬lone przepisy
miałem lekki odprysk wielkości 10gr a tu jeb dowod zabrany
w Szwecji rodzinka kupiła auto z pęknięta po całości i nic Policje to nie obchodzi:]
Zgłoś
Siekul 2015-05-30, 12:55
Moim marzeniem jest Mercedes S-klasa z rodziny AMG. 2-4letnie - choć w cholerę (nadal) drogie są w przystępnej cenie
(dla średnio zamożnego obywatela), bo ok. 200tyś. - ale to marzenie dla auta dla rodziny. Dla siebie kupiłbym Porsche 911 Carrera Coupe PDK. Cena 300tyś za używane 3letnie - oczywiście przeraża, ale wygląd i ten dźwięk jest ponadto. Pozdrawiam.
Zgłoś
szklanka 2015-05-30, 16:42
Jadą jak p🤬dy to ich wyprzedzają, co tu dziwnego? Sp🤬olone przepisy tak zastraszyły społeczeństwo że 65 km/h to już przesada. Poj🤬e społeczeństwo, chciałem jeszcze dodać.
Zgłoś
szefooo 2015-05-30, 18:25
Rozmawiam ze znajomym ostatnio i temat zszedł na Bogusia z m3.
Ja - no zrobił bogusia z m3
kumpel - jakiego bogusia?
ja - no bogusia z m3 nie znasz idola z internetów?
kumpel - p🤬lisz. Jak ktos z tak małym mieszkaniem może być czyimś idolem?

Ps. Kumpel ma ponad 200 konna BMke

podpis użytkownika

ironią w ryj
Zgłoś
KiKiZ 2015-05-30, 19:31 2
q1:
ktoś pisał o tym, że ktoś jara się "starą integrą" i "bmw z rozj🤬ą szybą"

: ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ja p🤬le...

q2:
ktoś Ci powinien pokazać auto z klasą takie jak np. Aston Martin V12 Vantage S albo lepiej One-77, bo skoro marzysz o BMW to znaczy, że bardzo źle z tobą.

Głupszego posta tutaj nie przeczytałem chyba nigdy... Pewnie w życiu nie będziesz miał takiego samochodu, ba, nawet pewnie nie siedziałeś w nim albo go w ogóle nie widziałeś, ale trzeba się zachwycać ścigałkami zabawkami... Piona dla kolesia z realnymi marzeniami, że kupi sobie kiedyś M5
Zgłoś
P................e 2015-05-30, 19:42
NieLubjeLudzji napisał/a:

Jedziesz sobie kulturalnie z rodzinka na wakacje a tu jakis k🤬s w ciebie przyp🤬oli bo chcial sie zabawic. Oby sie rozp🤬olil na najblizszym drzewie! Zwale sobie konia do fotek rozj🤬ego auta.

K🤬a, ile ty masz lat, że rodzice Cie jeszcze zabierają na wakacje?
Zgłoś
KiKiZ 2015-05-30, 23:35
@up: rodzina zawsze zostanie rodziną i wspólny wyjazd jest czymś normalnym i raczej nie wstydziłbym się komuś powiedzieć, że byłem z RODZICAMI na wyjeździe/wakacjach(dla Ciebie pewnie tylko kumple się liczą w życiu), słaby pojazd trochę jak dla mnie...
Zgłoś
tranzystor 2015-05-30, 23:35
blackbird969 napisał/a:

to BMW to E60 M5 z 5L silnikiem V10, który swoją drogą jest zajebisty, 507KM i 520Nm

wolałbym takie BMW, w którym zmieszczę siebie z rodziną i teściową w bagażniku niż Aston Martina dla 2 osób

Każdy zainteresowany zna te dane, albo potrafi sobie sam wyszukać w Internecie, więc nie musisz zgrywać znawcy. Poza tym, kogo interesuje co byś wolał, jak ani na M5, ani na Astona Martina nigdy Cię nie będzie stać.
Zgłoś
gtrunio 2015-05-31, 18:07 1
za zap🤬lanie na drogach publicznych zawsze piwko, a tym co się nie podoba k🤬s w brudne dupsko
Zgłoś