Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:55
konto usunięte 2012-08-29, 14:30
I Kalifatu hiszpańskiego, holenderskiego, norweskiego, belgijskiego.
Zgłoś
BongMan 2012-08-29, 14:37 206
@up
Norwegia dzielnie walczy...
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-29, 15:00 4
True,True,True
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-29, 15:56 16
Mam nadzieję tylko, że nigdy nie usłyszę: Jeszcze Polska nie zginęła, póki Allah Akbar.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-29, 17:31
Fake...Jakiej "republiki"?
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-30, 0:25 1
Do Polski to i nawet murzyni nie chcą przyjechać, więc nie musimy się bać
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-30, 0:38
chcecie czy nie wielokulturowość to przyszłość bo tak chce demokratyczna większość i dotyczy to też Polski żebyście sie przypadkiem nie pocieszali
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-30, 0:38 1
Może te podróby nazistów z Grecji coś z tym zrobią <ok>
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-30, 0:53 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Numernabis 2012-08-30, 1:14 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-30, 1:41 3
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-30, 6:03
Zgłoś
MaestroRCS 2012-08-30, 9:02
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-30, 10:47
BongMan napisał/a:

@up
Norwegia dzielnie walczy...

Walczą jednostki, reszta się biernie patrzy, czasami przypadkiem dostanie kulkę w łeb.
Tak na poważnie nie jestem rasistą, ale z arabami to już przesada. Chcą w niektórych krajach wprowadzić szariat. Wyobrażacie sobie że w popołudnie nie możecie się napić zimnego lecha? Bo ja nie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem