Główna Poczekalnia (16) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 13 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
-UnStopaBle- 2015-03-31, 1:39 1
CichaWoda napisał/a:

... skoro mają okulary z lustrem to wiesz co ma przeciwnik...

Nie wiem skąd ci się takie stwierdzenie wzięło ale rozbawiło mnie do łez ...
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-31, 2:47
po-po-po-po-po-po-po-poker fejs
Zgłoś
padi666 2015-03-31, 3:35 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
surojak 2015-03-31, 4:12 5
Hayp napisał/a:

Jeżeli na sali znajduje się jakiś specjalista od pokera to niech mi wyjaśni o co tu chodzi

Już tłumaczę jestem ekspertem.

Jeden gościu spasował.
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-31, 5:15 2
@Hayp
Pańka miał parę 10(TT), przeciwnik miał parę dam (QQ). Akcja dzieje się przed flopem (3 karty wspólne, które wychodzą po pierwszej rundzie licytacji). Pańka zrzuca(pasuje) TT chociaż wielu na jego miejscu wcisnęło by w takiej sytuacji ALL-IN(zagrało za wszystko). Pańka tym samym jest dalej w grze.
W przypadku wejścia All-in zapewne dostał by call(przeciwnik sprawdziłby jego zagranie dorzucając swoje żetony do tych, które wsunął Pańka), tym samym Dominik w starciu TT na QQ miałby jakieś 18% do 82% szans na wygranie puli, czyli w przypadku ALL in odpada w 4/5 przypadków, a zrzucając, co zrobił, traci część stacka(żetonów należących do niego), ale jest nadal w grze nie ponosząc opisanego wyżej ryzyka.
Zgłoś
FryzjerZG 2015-03-31, 6:07 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
hala321 2015-03-31, 6:51 1
( Wypowiedz specjalisty ) Zrezygnował bo miał słabe karty
Zgłoś
kane84 2015-03-31, 8:41 1
Zgłoś
MrGv2 2015-03-31, 9:12 2
@FrajerZG

No jak masz pare dych na ręce, a na stole J,Q,K,A to akurat masz pewność, że masz najlepszy możliwy układ. Także coś Ci nie pykło, chamie.
Zgłoś
dmnkzl 2015-03-31, 9:12
FryzjerZG, skończ się wypowiadać, po pierwszym Twoim komentarzu widzę, że nie oglądałeś ani jednej relacji z Panka przy stole czy też jako gość komentatorów. To jest przyszły mistrz, żebyś Ty widział ile rąk potrafił przewidzieć po samym podbijaniu siedząc w studiu z komentatorami. Montury jest ciężki do odczytania, oglądałem finałowy pojedynek między Monturym, a Messiną. Trwało to 6 godzin (jeden z najdłuższych handsupów) i za cholere nie mogłem wyłapać reakcji Monturego. Kręcił i przesuwał tylko żetony, a tu proszę, Panka wyłapał, niestety pechowo z nim przegrał. Co do jego TT, to wasze dywagacje nie mają sensu. TT to nieciekawy układ, z jednej strony dość mocny i należy betować by nie dać innym szansy wejścia do gry, z drugiej zaś strony dużo innych układów jest mocniejszych. Trudna decyzja, różni gracze różnie by postąpili, Panka przeczytal Monturego, słusznie spasował. Ciekawe tylko co byłoby gdyby zamiast Monturego siedział np Messina.
Zgłoś
R4d0 2015-03-31, 9:27
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-31, 9:31
Łał Niezły luj, ja pewnie wszedłbym all in
Zgłoś
wudun 2015-03-31, 9:43
Nie łamie to przypadkiem ustawy hazardowej? Ostatnio jakiś gość popłynął za zdjęcie zabawkowej ruletki na fejsie;D
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-31, 10:24 2
Zgłoś
FryzjerZG 2015-03-31, 11:50
Zielsko wymienilem jedna z nich durniu... amatorzy jestescie jesli uwazacie ze TT to mocna karta. Tyle w temacie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem