📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu

Wypisz, wymaluj polski dresik. Nie dość, że wygląd odpowiedni to i jeszcze choreografia ta sama. No i oczywiście odwaga pełna podziwu... Ucieka jak dziewczynka.

@fun88 podziwiam cię, mając alkoholowy zespół płodowy dałeś radę założyć konto na portalu internetowym i wylać doktryny narzucone ci przez patologiczne otoczenie, brawo ty!

Rzeczywiście Abraxus, muszę przyznać że twoje wypowiedzi potrafią wzbudzać silne, negatywne emocje. Nie każdy to potrafi.
Szkoda mi nerwów i czasu na polemikę z tobą, więc po prostu napiszę ci - nie masz racji. tak generalnie.
teraz masz całe życie żeby dojść do tego, dlaczego tak jest.
Szkoda mi nerwów i czasu na polemikę z tobą, więc po prostu napiszę ci - nie masz racji. tak generalnie.
teraz masz całe życie żeby dojść do tego, dlaczego tak jest.
Abraxus napisał/a:
Rysy czaszki sugerują wrodzone ubytki w mózgu w części płata skroniowego co bezpośrednio ma wpływ na trudności w życiu w społeczeństwie, niemożność pojęcia norm prawnych i etycznych, skłonność do agresji i ukryty homoseksualizm z brakiem akceptacji swojej orientacji, IQ w okolicach 50. Wypisz wymaluj socjalny wampir - wyborca PiS, nacjonalista patryjota.
Seba?
Abraxus napisał/a:
Rysy czaszki sugerują wrodzone ubytki w mózgu w części płata skroniowego co bezpośrednio ma wpływ na trudności w życiu w społeczeństwie, niemożność pojęcia norm prawnych i etycznych, skłonność do agresji i ukryty homoseksualizm z brakiem akceptacji swojej orientacji, IQ w okolicach 50. Wypisz wymaluj socjalny wampir - wyborca PiS, nacjonalista patryjota.
Och tak, jak zawsze pod każdym materiałem musi być kwestia polityczna. Jeśli tacy są wyborcy PIS, to jakim cudem wyborcy PO czy nowoczesnej potrafią trzymać, a nawet używać długopisu, by zaznaczyć swój wybór? Zazwyczaj zachowanie mają głupsze od upośledzonego psa, także toż to cuda! Obleśne lewactwo, na nawóz się nie nadajecie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie