📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:33

Rysy czaszki sugerują wrodzone ubytki w mózgu w części płata skroniowego co bezpośrednio ma wpływ na trudności w życiu w społeczeństwie, niemożność pojęcia norm prawnych i etycznych, skłonność do agresji i ukryty homoseksualizm z brakiem akceptacji swojej orientacji, IQ w okolicach 50. Wypisz wymaluj socjalny wampir - wyborca PiS, nacjonalista patryjota.
Naćpany jak siemasz! Ciasne drzwi, blondyna i pajaca ni ma...

Też tak kiedyś dostałem z partyzanta. Nagle zgasło światło a gdy się zapaliło to się zdziwiłem dlaczego leżę na chodniku. Najlepsze jest to, że koleś kilka chwil wcześniej porządnie złomotał swojego kumpla na ławce.. i to tak, że karetka, szpital itd. Generalnie od tamtej pory noszę naprawdę porządną kosę przy sobie. Kilkanaście cm stali między żebrami powinno ostudzić takie niespokojne charaktery.
Abraxus - nie spodziewałem się po tobie rasizmu, opartego na klasyfikacji ludzi poprzez ich cechy fizyczne.
Naziści żyli w przekonaniu, że między innymi pewne cechy czaszki osobnika pozwalają określić do jakiej grupy należy i jakie cechy posiada, na podstawie przynależności do tej grupy.
Jako przeciwnik wszystkich systemów totalitarnych oceniających ludzi na podstawie przynależności do grupy, a nie cech i czynów jednostki, stanowczo protestuje przeciwko twojemu postowi.
Zastanawiam się czy nie promujesz mowy nienawiści skierowanej przeciwko ludziom o niskich czołach.... ech co za ciemnogród.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie