👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przeciez to rusek wodeczki sie najbeal i swiruje. Ochrona jak i wszedzie aby z grupa taniej bedzie.
Taki murzyn to ja rozumiem!
A po miniaturce sie balem, ze ruskowi beda obciagac...
A po miniaturce sie balem, ze ruskowi beda obciagac...
Slogan sklepowy (Poundland) na plecach - "Happy to help" - idealnie się komponuje.

"Jednoręki bandyta" z zajebistym hasłem na plecach : HAPPY TO HELP
Hexagon napisał/a:
koniec swiata, biały większy patus niz mudzin...
To nie koniec świata tylko UK - tak to tam wygląda. W dodatku widzę, że sklep "Pundland" - czyli wszystko za funta, czyt. bufet dla patoli.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie