Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 51 minut temu
Rafal1757 2011-10-10, 15:32
Jestem zaskoczony> podwójnie. A nawet potrójnie. W tytule napisałeś że "Zajebista dziewczyna ? A jednak... "
Pomyślałem- pewnie zwykła dziewczyna a gostek chce wszystkich nabrać że to niby dziewczyna sadola ;p potem jak wstawała zauważyłem jej troszkę chłopięce rysy twarzy. To już mi zamąciło w głowie. Następna jakże oczywista poszlaka kiedy to sika na stojąco. Byłem pewien że to sadol's girl. No i ta zaskakująca końcówka. Brawo
Zgłoś
Marllix 2011-10-10, 15:51
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2011-10-10, 18:10 16
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Andrev 2011-10-10, 19:44
ożeniłbym się z Nią!!
Zgłoś
konto usunięte 2011-10-10, 22:28
Od jutra w torebce każdej zagorzałej feministki! W końcu jak nie mogą sobie dorobić wacka to przynajmniej będą sikać na stojąco, ot równouprawnienie
Zgłoś
kaiel 2011-10-10, 23:38
haha , ona miała wacka a to jest taki anty-opryskiwacz
Zgłoś
Gondone 2011-10-11, 9:36 1
@ buoba
urinelle.pl - są u nas od dawna, nie wiem co maja zagorzałe feministki do sikania na stojąco, ale ja je lubię na festach i innych imprezach z toiami
chociaż fakt - dawno temu byłam w niezłym szoku jak pierwszy raz zobaczyłam rząd lasek sikających pod murem :]

a filmik stary.
Zgłoś
konto usunięte 2011-10-11, 13:48
dobre jak się nie chce lać na małysza w zasmrodzonych kiblach
Zgłoś
kaziolord 2011-10-11, 14:57
To nie jest dziwne to jest norma na sadisticu

Obejrzałem do końca i to jest naprawdę dziwne
Zgłoś
konto usunięte 2011-10-11, 15:35
Zgłoś
konto usunięte 2011-10-11, 16:13
Zgłoś
konto usunięte 2011-10-11, 17:13
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem